Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

....σουτάκια

 -  Αρχίζουν τα ματς;;; Λογικά και σύμφωνα με την προκήρυξη κυπέλλου την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 18:00 θα έχουμε την κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου Εύβοιας και στις 3 - 4 Σεπτεμβρίου τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής. να ευχηθούμε τα καλύτερα και χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως επειδή το ΔΣ της ΕΠΣΕ μιλάει για σοβαρότητα και οργάνωση, να μην αρχίσουν οι αναβολές αγώνων για οποιονδήποτε λόγο. Ποιος άλλος το ελπίζει και πολύ.... περισσότερο το πιστεύει αυτό;;;;;;

- Στους αγώνες προετοιμασίας, μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα κι ακόμη μικρότερη το σκορ. Σημασία έχει το να μπορεί ο προπονητής να βγάλει συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του και τις θέσεις που θα μπορεί να τοποθετήσει τον καθένα. Φυσικά αν τ΄ αποτελέσματα είναι αρνητικά, αρχίζει η γκρίνια και η αγωνία των διοικούντων και των φιλάθλων. Κύριοι υπομονή. Για να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα πρέπει να δοθεί χρόνος και το αποτέλεσμα θα φανεί μετά τους 2 πρώτους μήνες.

- Κύριε Γιώργο Λάμπρου, τι έγινε μ΄ εκείνο το στοίχημα για τα τσίπουρα; Ο Παναγιώτης φαίνεται πως δεν ανταποκρίθηκε, αλλά δεν πειράζει. Κάποια στιγμή, πρώτα ο Θεός, θα πιούμε τα τσίπουρα και θα τα πούμε από κοντά.

- Ακούμε διάφορα για την Σκεπαστή, αλλά δεν είναι σωστό να κυκλοφορούν διάφορες φήμες οι οποίοι θέλουν να πούνε πως κάποιοι πληρώθηκαν ώστε η ομάδα να αποσύρει την συμμετοχή από το πρωτάθλημα. όποιος έχει τέτοια στοιχεία να βγει και να το καταγγείλει επίσημα, διαφορετικά είναι συκοφάντης. Μπορούμε κι εμείς να γράψουμε πως κάποιοι άλλοι πούλησαν εκδούλευση σε πρόεδρο και οδήγησαν με τον τρόπο τους την Σκεπαστή στην απόσυρση της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν μέχρι 29/07/2022 και όχι μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Για τις όποιες αλλαγές την ευθύνη την έχει το ΔΣ της ΕΠΣΕ κι αν θέλει θα εφαρμόσει την γνωστή τακτική. Ρωτάμε την Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ και με παραθυράκια παίρνει την απόφαση που θέλει. Ας περιμένουμε και βλέπουμε. Στο κάτω κάτω υπάρχει και ο κ. Γκαγκάτσης που πλέον είναι φίλος!!!!