Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ζούμε στην εποχή της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την ψυχραιμία μας.  Δεν είναι καιρός για ν΄ ακούμε τους πολιτικούς όλων των επιπέδων, αλλά καιρός ν΄ ακούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και είναι πάντα δίπλα μας, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις ...καλές και στις άσχημες.

- Την ώρα της κάλπης θα χρειασθεί να δώσουμε την ψήφο μας, σε κάποιο ψηφοδέλτιο, αλλά και τον σταυρό μας σε κάποιον υποψήφιο. Στους ανθρώπους που αγαπάμε, θα πρέπει καθημερινά να δίνουμε την αγάπη μας και να έχουμε την δική τους.

- Ξεπέρασε τα 10.000.000 ευρώ το ποσό που θα μοιράσει το Τζόκερ, όταν βρεθεί ο τυχερός, αφού εδώ και αρκετές κληρώσεις δεν έχει βρεθεί κανένας και μακάρι να βρεθούν αρκετοί νικητές, όταν βρεθούν, ώστε να μοιρασθεί το ποσόν και να μην καταλήξει στα χέρια ενός.

- Πιστός δίπλα στην κυρία η οποία επιμένει και λέει πως θα είναι υποψήφια δήμαρχος, βρίσκεται ο νεαρός Δημοτικός Σύμβουλος ο οποίος είναι από τους λίγους που την συνοδεύει νύχτα και μέρα σε εκκλησίες και εκδηλώσεις. Οι άλλοι τι απέγιναν;;;;

- Έξυπνο το κόλπο του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Χαλκιδέων. Θα είναι υποψήφιος με κάποιο ψηφοδέλτιο και θα εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Επειδή όμως δεν πρόκειται αυτό το ψηφοδέλτιο να κερδίσει εκλογές, είναι βέβαιο πως θα καταλήξει στην πλευρά της κυρίας Βάκα.

- Θα γίνει χαμός με όλους αυτούς που θέλουν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Χαλκιδέων και προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Παγώνης δεν κάνει πίσω και τους χαλάει τα σχέδια. Ο Ληλάντιος δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιογιός, δεν μπαίνει σε διάφορα παιχνίδια προς το παρόν, αφού όλοι γνωρίζουν πως είναι κομματικά πειθαρχημένος. Θα περιμένει και θα κάνει αυτό που θα πει το κόμμα, αν πει κάτι.

- Τα έχουμε γράψει όλα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα περιμένουμε την Γενική Συνέλευση στις 31 Αυγούστου και θα γράψουμε μετά το τι μπορεί να γίνει, αν εκλεγεί διοίκηση υπεύθυνη, αξιόπιστη και με στόχο η ομάδα να παραμείνει όρθια.