Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

....σουτάκια

 - Τίποτα δεν θα είναι εύκολο για τον σημερινό ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, για πολλούς και διάφορους λόγους. Βαρύ το όνομα, βαριά η κληρονομιά και όλοι οι αντίπαλοι θα θέλουν να κερδίζουν τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ θα πρέπει κάτι να κάνουν ώστε να μην συνεχίσει να λέει ο κόσμος το "καλύτερα να μην είχε επανέλθει η ομάδα, αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα να έχει ρόλο πρωταγωνιστή" Ο σημερινός ΗΡΑΚΛΗΣ τέτοιον ρόλο δεν θα έχει, όσο κι.... αν προσπαθήσει ο κ. Τοκπασίδης, ο οποίος είναι προπονητής και όχι θεός για να κάνει θαύματα.

- Ναι είναι αλήθεια πως η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ πρέπει να δώσει ραντεβού με το παρελθόν της, αλλά με αυτό το παρελθόν που όλη η Ελλάδα μιλούσε για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Ας μη γελιόμαστε τέτοια προοπτική δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει.

- Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Ο προπονητής κύριος Βαγγέλης Ντόβολης και ο πρόεδρος κύριος Κατσινόπουλος Τάσος είναι ένα δίδυμο το οποίο οδηγεί την ομάδα σε ήρεμα νερά και χωρίς φανφάρες και κινήσεις εντυπωσιασμού. Καλό θα κάνουν όλοι ν΄ ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, αν θέλουν να οργανώσουν τις ομάδες τους.

- Ο φίλος μας ο τερματοφύλακας Χρήστος Μωραϊτης, ενώ είχε πάρει μεταγραφή από τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ στον ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ξαφνικά βρέθηκε στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Κάποια στιγμή θα μάθουμε το πως και το γιατί, αφού τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στο Νεοχώρι πάντα υπήρχαν "τα ξαφνικά" και να μην ξεχνάμε το πόσο ξαφνικά είχαμε την αποχώρηση του προπονητή κυρίου Μίλτου Καρατζά, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

- Χρήστο, ν΄ ακούς τον προπονητή σου τον κ. Ντόβολη και να παλέψεις για να διεκδικήσεις την θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο κ. Ντόβολης δεν αδικεί κανέναν και πολύ περισσότερο, αυτούς που προσπαθούν με δουλειά να γίνουν καλύτεροι. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα.