Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

....μικρά, μικρά

 - Τώρα γίναμε περισσότερο Δημοκρατικοί όλοι, μετά τα όσα ακούσαμε στην βουλή από τους εκπροσώπων κομμάτων, για το θέμα της παρακολούθησης τηλεφώνων. Κυρίες και κύριοι της Βουλής, συνεχίστε τις κοκορομαχίες εσείς, αλλά ο λαός δεν σας παρακολουθεί. Κανείς μα κανείς δεν είπε να καταργηθούν όλες οι υπηρεσίες οι οποίες έχουν ως αντικείμενο τις πληροφορίες, τις παρακολουθήσεις κλπ. Αλήθεια γιατί πρέπει να επιτρέπεται..  να παρακολουθούν το τηλέφωνο ενός οποιουδήποτε πολίτη και όχι ενός πολιτικού;

- Εμείς λέμε ΟΧΙ, καθαρό ΟΧΙ σε κάθε παρακολούθηση. Να καταργηθούν λοιπόν όλες αυτές οι υπηρεσίες, για να μην τις χρησιμοποιούν τα κόμματα. Δεν θα ψηφίσουν ποτέ την κατάργηση όλων αυτών των υπηρεσιών. Συγνώμη, αλλά καλά τους τα είπε ο Βελόπουλος. Τους είπε πως συνεδρίαζε η επιτροπή διαφάνειας και κάποιοι είχαν συνδεθεί με ραδιοφωνικό σταθμό και έβγαιναν τα πάντα στον αέρα!!!!!

- Αυτοί οι βουλευτές μιλούν για Δημοκρατία; Φασίστες του κερατά είναι κι ας λένε ότι θέλουν. παιχνιδάκια κάνουν για να πάρει ο ένας από τον άλλον την εξουσία.