Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

....μικρά, μικρά

 - Να σηκώσουν το χεράκι τους, όποιοι και όσοι ενοχλήθηκαν για κάτι που γράψαμε εμείς, ενώ δεν ενοχλήθηκαν καθόλου, όταν μας έβριζαν χυδαία για να υποστηρίξουν δήθεν "τον φίλο τους", ενώ στην ουσία ήθελαν να υποστηρίξουν τον άνθρωπο που τους φρόντιζε καθημερινά και φρόντιζε να ....έχει κάτι και ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

- Κύριοι αυτά τα ξέρουν και οι κότες και δεν περίμενε ο κόσμος να τα μάθει τώρα. Απλά εμείς τα γράψαμε για να σας δώσουμε το δικαίωμα να βγαίνετε και να λέτε τα όσα λέτε εναντίον μας. Δεν θέλουμε να σας τα θυμίσουμε, γιατί εδώ και καιρό δεν ασχολούμαστε μαζί σας και το ξέρετε.

- Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε όλους μαζί όπως τον παλιό καιρό, δίπλα σ΄ αυτόν που σας φρόντιζε. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη από αυτή; Για να δούμε λοιπόν μια φώτο με όλο το παρεάκι των τεσσάρων και θα ζητήσουμε αμέσως συγνώμη.

- Να ξέρετε πάντως πως " τα πουλάκια κελάιδησαν " και είπανε πολλά. Όσο για τον άνθρωπο που σας είχε υπό την προστασία του, ας πρόσεχε. Τα ήθελε και τα έπαθε. Πάντως αν τα παθήματα γίνουν μαθήματα, καλό θα είναι.