Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν ανήκω στους κολλητούς του προέδρου των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ κυρίου Στέφανου Σωτηρίου και αυτό είναι γνωστό. 
Παραδέχομαι πως ο κ. Σωτηρίου, από την ώρα που ανέλαβε την ομάδα, της άλλαξε επίπεδο σίγουρα και την έφερε να διεκδικεί τίτλους.
Δίπλα του εξασφάλισαν μισθό αρκετοί κύριοι και κυρίες, οι οποίοι όμως στην συνέχεια και στην πρώτη στραβή τον πούλησαν, τον άδειασαν και έτρεξαν σε άλλη αγκαλιά, μόνο και μόνο για να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη.
Συνηθισμένο φαινόμενο θα μου πείτε, αλλά υπάρχουν.... αλήθειες που πρέπει κάποιος να τις γράψει κι εγώ θα το κάνω για να μην με βάλουν και την ταμπέλα του μαλάκα.
Εδώ και αρκετό καιρό ξεκίνησε μια προσπάθεια να περάσουν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ σε άλλα χέρια και όλα δείχνουν πως πρώην συνεργάτες του κυρίου Σωτηρίου πιέζουν ώστε να φύγει ο ίδιος από την μέση.
Ξέχασαν γρήγορα ποιος τους είχε στα πούπουλα όλα τα προηγούμενα χρόνια και εξ αιτίας τους έφυγαν από κοντά του φίλοι και συνεργάτες του.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα. Θ΄ αφήσουμε να περάσει λίγος χρόνος και τότε θα αρχίσουν τα όργανα.
Χθες διαβάσατε τα όσα δήλωσε ποδοσφαιριστής του ΑΙΟΛΙΚΟΥ. Θα διαβάσετε και άλλα τέτοια σύντομα.
Ο κ. Σωτηρίου είναι αλήθεια πως βρέθηκε σε μια δύσκολη στιγμή με την δουλειά του, αλλά οι δικές μας πληροφορίες λένε πως μέσα στον Σεπτέμβριο ανακάμπτει και δεν παραδίδει σε κανέναν την ομάδα. 
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ απέκτησαν αξία και φυσικά θα μπορούσε ν΄ αλλάξει χέρια, αν βρισκόταν κάποιος επενδυτής και ζητούσε κάτι τέτοιο από τον πρόεδρο της ομάδας.
Για σήμερα κάτι τελευταίο.
Επειδή πληροφορίες μας, από το περιβάλλον Σωτηρίου λένε πως κάποιοι τον απειλούν λέγοντας πως θα τον κρεμάσουν στα μανταλάκια, τους στέλνουμε το μήνυμα. Να σταματήσουν γιατί δεν τους συμφέρει. Έχουν οι ίδιοι πολλά άπλυτα και δεν θα ήθελαν να τα δούνε στα μανταλάκια. Να σεβαστούν τον ίδιο και την οικογένειά του και να σταματήσουν.