Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

....σφηνάκια

 - Βρέθηκε ο αντίπαλος της δημάρχου κυρίας Βάκα για τις Δημοτικές εκλογές του 2023 και δεν έχει να κάνει με τα ονόματα που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν  στην πιάτσα. Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτα σήμερα, αλλά θα σημειώσουμε πως τελικά "όλα τα κάστρα πέφτουν από μέσα"!!! Αν τελικά δεν γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις, τότε μετά τα Χριστούγεννα το σενάριο θα πάψει να είναι σενάριο και απλά θα ανακοινωθούν οι λόγοι ...της κίνησης κάποιων.

- Την καλησπέρα στον φίλο ο οποίος δεν απαντά στα τηλεφωνήματα και ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του. Φυσικά ξέρουμε πως έχει πολλά στο κεφάλι του και δεν τον παρεξηγούμε. Κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε.

- Τι θα γίνει τελικά εκεί στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων; Περιμέναμε μια φωτογραφία με τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης της αντιπολίτευσης, αλλά δεν ήρθε ποτέ στα χέρια μας. Δεν ζητήσαμε εμείς την φωτογραφία, αλλά ένας αναγνώστης μας τηλεφώνησε από τα Ψαχνά και μας είπε: "η παράταξη είναι ενωμένη  και όλοι θα συμμετέχουν στις εκλογές του 2023. Αυτές τις μέρες θα σας στείλω και μια φωτογραφία, για να μην μείνουμε στα λόγια"!!!! Περιμένουμε φίλε.