Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάμε για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και ευχόμαστε να το περάσετε όμορφα. Όσο πλησιάζουμε προς τις Δημοτικές εκλογές τόσο θα ανάβουν τα αίματα και φυσικά  θα υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θα έχουν τον ρόλο του μπροστινού, γιατί πάντα θα έχουν πίσω τους κάποιον ο οποίος θέλει να του κάνουν άλλοι την βρώμικη δουλειά. Έτσι και στον Δήμο Χαλκιδέων κάποιοι θέλησαν "να χτυπήσουν" την Δημοτική αρχή και βρήκαν να το.... κάνουν με τις κάμερες που τοποθετήθηκαν στο εργοτάξιο του δήμου εκεί στην λαχαναγορά!!!!

- Έβαλαν λέει κάμερες για να παρακολουθούν τους εργαζόμενους!!! Αστείο φυσικά. Έβαλαν κάμερες για να προστατέψουν την περιουσία του Δήμου, αφού όταν διοικούσαν άλλοι, χάθηκαν ακόμη και μηχανήματα του Δήμου. 

- Τους εργαζόμενους, όχι όλους, αλλά αυτούς που δεν είναι όπως πρέπει στα καθήκοντά τους, δεν χρειάζεται να τους παρακολουθεί κανείς. Αν θελήσει ξέρει τα στέκια στα οποία μπορεί να τους συναντήσει.

- Κυρίες και κύριοι η προεκλογική περίοδος, η σκληρή αντιπαράθεση θα είναι σε πλήρη εξέλιξη από τον Μάϊο και μετά και όχι από τώρα. Φυσικά η δήμαρχος κυρία Βάκα θα έχει με το μέρος της τα έργα που θα ολοκληρωθούν και αυτά που θα είναι σε εξέλιξη και θα είναι αρκετά.

- Για να το ξεκαθαρίσουμε. οι αντίπαλοι της κυρίας Βάκα, όσα κι αν πούνε, όσα κι αν κάνουν, δεν έχουν ανάμεσά τους το πρόσωπο που θα έχει κάποια ιδιαίτερη δυναμική και θα μπορέσει να πείσει τους δημότες. Ο κόσμος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει να ενώνουν τις δυνάμεις τους κάποιοι, μόνο και μόνο για να κερδίσουν την Βάκα. Δεν γουστάρει δηλαδή να τον διοικήσουν ανεμομαζώματα.

- Αφήστε τις εξυπνάδες κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και μην μιλάτε εσείς για παρακράτος. Μην ξεχνάτε το παρελθόν σας, γιατί αυτό δεν το ξεχνούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Καλά τον Τσίπρα τον ξέρουν όλοι, αλλά είναι δυνατόν ο Ανδρουλάκης να έχει να λέει συνεχώς για το ίδιο θέμα της παρακολούθησης του τηλεφώνου του;

- Κύριε Ανδρουλάκη η ΕΥΠ παρακολουθούσε και θα παρακολουθεί πάντα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της Ελλάδας. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε όλον τον κόσμο.