Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Πάλι τα ίδια και τα ίδια με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Διάβασε τις δηλώσεις του κυρίου Σπύρου Λάμπρου στο egnomi και ειλικρινά απογοητεύτηκα.
Κύριε Λάμπρου αν θέλετε την γνώμη μας, πάρτε το αλλιώς.
Αφήστε στην άκρη τους θεσμικούς παράγοντες και κοιτάξτε τι θα κάνετε.
Ο κάθε Περιφερειάρχης και ο κάθε δήμαρχος είναι θεσμός και δεν μπορεί ή αν θέλετε δεν μπορεί να επεξεργασθεί αιτήματα μη θεσμικών φορέων.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να έχει διοίκηση, πρέπει να έχει ποδοσφαιριστές, πρέπει δηλαδή να είναι ομάδα και μετά ν΄ απευθυνθεί επίσημα στην δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη και στους επιχειρηματίες.
Λέτε πως άρχισε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προετοιμασία... και έχει στο γήπεδο ποδοσφαιριστές, προπονητή κλπ. Δεν είναι αλήθεια αυτό. Κανείς δεν ανήκει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Λέτε πως στο γήπεδο είναι και οι φίλοι της ομάδας και δηλώνουν συμπαράσταση. Όχι αγαπητέ κύριε Λάμπρου. Στο γήπεδο είναι αυτοί οι 5 - 10 οι οποίοι πάντα δημιουργούσαν προβλήματα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το γνωρίζουν και οι πέτρες. Αυτοί απομάκρυναν τους αγνούς φιλάθλους από το γήπεδο και έφτασε ο ΑΟΧ να μιλά για ρεκόρ εισιτηρίων, όταν σε κάποιον αγώνα αυτά ήταν πάνω από 100!!!!
Λοιπόν αφήστε τις όποιες επαφές και τα όποια ραντεβού και σταματήστε ως πρόσωπα κάποιοι να έχετε απαιτήσεις από θεσμικά πρόσωπα. Υπάρχουν κανόνες σε κάθε παιχνίδι.
Πάτε από την αρχή και πάτε το αλλιώς.
Πρώτα διοίκηση και την επόμενη μέρα να έρθουν τα δελτία όλων των ποδοσφαιριστών που θέλουν να είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ώστε να υπάρχει βάση και να δείξει εμπιστοσύνη κάποιος.
Στις Τετάρτη 31 Αυγούστου να εκλεγεί νέα διοίκηση και μέχρι την Δευτέρα 5 Αυγούστου να έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 15 δελτία ποδοσφαιριστών στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θα το γράψουμε κάπως περίεργα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα χρειασθεί 20 - 25 ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία. Αν αυτοί "δεν υιοθετηθούν" από κάποιους επιχειρηματίες, ξεχάστε τα όλα.
Κύριε Λάμπρου να μην γελιόμαστε. Σήμερα κάποιος (πιθανότατα εσείς) βάζει το χέρι στην τσέπη και πληρώνει περίπου 400 ευρώ την ημέρα, για έξοδα μετακίνησης ποδοσφαιριστών, ώστε να έρχονται στην προετοιμασία!!! Μέχρι πότε μπορεί να συνεχισθεί αυτό;
"Η υιοθεσία" είναι λύση, αλλά κάποιος πρέπει να βρει αυτούς που μπορούν και θα θελήσουν να το κάνουν.
Προφανώς εσείς θέλετε να βρείτε κάποιους να πληρώνουν 20.000 ευρώ τον μήνα, για να λειτουργήσει η ομάδα. Να είσθε σίγουρος πως δεν θα βρεθούν.
Εμείς είμαστε της άποψης πως δεν θα βρεθούν ούτε και μέλη για να είναι στο ΔΣ.
Καλή σας μέρα και καλή δύναμη.