Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

...υπάρχει η αλήθεια και το παραμύθι

 - Αναφερόμαστε στη μεταφορά των σκουπιδιών της Χαλκίδας στα Τρίκαλα, αφού ο ΦΟΔΣΑ Στερεάς που έχει την διαχείριση δεν φρόντισε να έχει λύση, ενώ ήξερε πως ο ΧΥΤΑ Χαλκίδας, δεν θα μπορούσε να δεχθεί άλλα σκουπίδια.
Αυτά όμως τα έχουμε ξαναγράψει. 
Ο ΦΟΔΣΑ χρεώνει στον Δήμο Χαλκιδέων περίπου 40 ευρώ τον τόνο για να πάρει τα σκουπίδια.
Οι δημότες δεν θα επιβαρυνθούν ούτε ένα ευρώ στα δημοτικά τέλη και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως το σωματείο.....εργαζομένων στο Δήμο ανακάλυψε αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και κίνδυνο απόλυσης εργαζομένων!!!!
Κύριοι με δήμαρχο την Βάκα, ούτε αυξήσεις, ούτε απολύσεις θα υπάρξουν, οπότε αφήστε αυτά τα σενάρια τα οποία είναι ίδια με αυτά του κυρίου Καθαροσπόρη ο οποίος πάντα είναι με την πλευρά του ΦΟΔΣΑ και όχι του Δήμου.
Εμείς έχουμε πάντα την άποψη πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ο ΦΟΔΣΑ της Εύβοιας με μέλη τους δήμους της Εύβοιας.
Πάντως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ξέρουν πως κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει και ορισμένοι να προσφέρουν υπηρεσία στους δημότες όπως πρέπει και όχι κάνοντας πολιτική και μη κάνοντας σωστά την δουλειά τους.
Η δήμαρχος Χαλκιδέων, θα πρέπει να προχωρήσει στην έκδοση ενός ενημερωτικού φυλλαδίου, για πλήρη ενημέρωση των δημοτών.
Τόσα πληρώναμε στον ΦΟΔΣΑ και τόσα θα πληρώνουμε για να πάνε τα σκουπίδια στα Τρίκαλα.
Αλήθεια που βρίσκεται η υπόθεση με τα χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν παράνομα από την διοίκηση Παγώνη / Καθαροσπόρη σε πετρέλαια για τον ΦΟΔΣΑ;;;;;
Γι΄ αυτά τα χρήματα θα ενδιαφερθεί το Σωματείο;
Τι έγινε με το θέμα της εξαφάνισης οχημάτων κλπ από το αμαξοστάσιο, εδώ και κάποια χρόνια; Υπάρχει ενδιαφέρον από το σωματείο;