Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Παρακολουθήσαμε και την συζήτηση στην Βουλή και διαπιστώσαμε πως ο Τσίπρας επιδιώκει να γίνει μπαμπάς του Ανδρουλάκη, μπαμπάς και του Βαρουφάκη και γενικώς όλων αυτών που το επώνυμο ή το όνομά τους τελειώνει σε "...ακης". Δηλαδή αν ζούσε ο μεγάλος Άκης Τσοχατζόπουλος θα τον αγκάλιαζε πολιτικά... κι αυτόν!!!

- Πάντως εδώ που τα λέμε το ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι στην Βουλή, δεν είναι κάτι θετικό για τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια τι καταλάβατε εσείς από την συζήτηση; Εμείς ξέραμε πως παρακολουθήσεις γινόταν πάντα και θα συνεχίσουν να γίνονται και αυτό το γνωρίζουν οι πολιτικοί, αλλά κάνουν πως δεν το γνωρίζουν.

- Κυρίες και κύριοι βουλευτές, το σύστημα των παρακολουθήσεων μπορεί να το εφαρμόσει ο οποιοσδήποτε κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Τσίπρας δεν θέλει να γίνει έρευνα για την εποχή που ήταν αυτός πρωθυπουργός γιατί οι παρακολουθήσεις και τότε είχαν την τιμητική τους, με πρώτο θύμα τα γραφεία του ΚΚΕ. Ο Μητσοτάκης τα ξέρει όλα και γι΄ αυτό του έλεγε τα όσα του έλεγε χθες. Ο Τσίπρας όταν θ΄ αποκαλυφθούν όλα, θα πει πως έγιναν πίσω από την πλάτη του, από το παρακράτος της Δεξιάς!!!!!

- Εδώ στα δικά μας όλα πάνε καλά, αφού όλοι πιστεύουν πως αυτοί θα ήταν καλύτεροι δήμαρχοι, καλύτεροι Περιφερειάρχες, καλύτεροι αντιδήμαρχοι και πάει λέγοντας. Δεν είναι όμως στις επιλογές των πολιτών και δεν διαθέτουν την προσωπικότητα που θα τους έδινε την δυνατότητα να ηγηθούν μιας παράταξης.

- Τι κάνουν λοιπόν; Προσπαθούν να πείσουν τους άλλους να πάνε μαζί τους για να κερδίσουν τους σημερινούς δημάρχους, Περιφερειάρχες κλπ. Υπάρχουν κι αυτοί που έχουν ένα πολιτικό παρελθόν, αλλά ξέρουν πως δεν έχουν μέλλον και θέλουν να είναι υποψήφιοι, αλλά δεν έχουν καμιά ελπίδα να πείσουν και τους άλλους να πάνε μαζί στις εκλογές, γιατί οι άλλοι τους ξέρουν.

- "Σοφία ορθή" λέει ο ιερέας πριν διαβάσει το Ευαγγέλιο, αλλά δεν εννοεί την κυρία Σοφία την υποψήφια βουλευτίνα, η οποία κοντεύει ν΄ αγιάσει από την σχεδόν καθημερινή της παρουσία στους ιερούς ναούς. Φαίνεται πως οι επικοινωνιολόγοι της, έχουν την άποψη, πως αν πηγαίνει στις εκκλησίες θα πάρει ψήφους από τους πιστούς!!!

- Καλή μας κυρία Σοφία, επέτρεψέ μας να γράψουμε πως υπάρχουν κάποιοι πιστοί οι οποίοι ακούνε τους ιερείς, αλλά δεν φτάνουν αυτά τα ψηφαλάκια, για να μην σου γράψουμε πως πάνε σε άλλους, εδώ και χρόνια και το γιατί είναι γνωστό σε όλους μας.

- Εμείς πάντως θα σου προτείνουμε να κάνεις και κανένα πέρασμα από το Ληλάντιο. Ευκαιρία θα είναι να έρθεις για 3ήμερο από 2 Σεπτεμβρίου μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου και να είσαι στον δικό μας Άγιο Ιωάννη Ρώσσο. Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου βόλτα και συναντήσεις στο Βασιλικό και όχι μόνο, το Σάββατο από νωρίς στον Ιερό Ναό και μετά στο χορό του Λήλα με μεγάλη παρέα και πρώτο τραπέζι πίστα. Την Κυριακή το πρωί πάλι στον Ιερό Ναό για την θεία λειτουργία, μετά στην λαϊκή αγορά του Βασιλικού και μετά για κλείσιμο, τσιπουράκια στο Λευκαντί. Θα σου μείνει αξέχαστο αυτό το 3ήμερο και θα σου δώσει και ψηφαλάκια κυρία Σοφία. Άκουσέ μας και δεν θα χάσεις.

- Κάνε από τώρα ένα τηλεφώνημα στον πρόεδρο του ΛΗΛΑ κυρία Σοφία και πάρε 50 προσκλήσεις και κλείσε τραπεζάκι μπροστά. Να μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου φωτογράφο. Για το ρεπορτάζ μην έχεις άγχος. Θα το καλύψουμε εμείς με κάθε λεπτομέρεια, εκτός  κι αν δεν το επιθυμείς.