Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

.....σουτάκια

 - Το ξαναγράψαμε και θα το ξαναγράψουμε πολλές φορές αν χρειασθεί. Τα αποτελέσματα σε αγώνες προετοιμασίας δεν έχουν καμιά σημασία. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη το πρώτο 10ήμερο ή 20ήμερο της προετοιμασίας. Οι ομάδες θα δείξουν τι μπορούν να κάνουν στους αγώνες πρωταθλήματος σε όποια κατηγορία κι αν αγωνισθούν. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν νίκες και στην προετοιμασία και θέλουν και μεγάλα σκορ!!!! Αυτούς στους..... επίσημους αγώνες, καλό θα είναι να τους δώσουμε μαντήλι για να έχουν να κλάψουν.

- Μην προσπαθείτε κάποιοι να μας κάνετε να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Δεν θέλουμε από εσάς καμία ενημέρωση για το τι λέει ο ένας και τι λέει ο άλλος για μας. Κύριε πονηρούλη, κανείς δεν μας έβαλε στην θέση μας, γιατί εμείς δεν μετακινηθήκαμε από αυτήν ποτέ. Όποιος θέλει μπορεί να βγει δημόσια πως επικοινώνησε μαζί μας "και μας έβαλε στην θέση μας". Τα μου είπε, του είπα κλπ είναι για τους κουτσομπόληδες κάπου στα στέκια της Χαϊνά κι εμάς δεν μας αφορούν.

- Λοιπόν εμείς δεν θα πετάμε κορώνες υπέρ ή κατά του Αυγενάκη. Αλήθειες θα γράφουμε.
Πότε ερασιτεχνικά σωματεία τα προηγούμενα χρόνια πήραν χρήματα από την πολιτεία; Θα μας απαντήσει κάποιος; Ούτε ευρώ δεν είχαν πάρει και ήρθε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με αρμόδιο για τον αθλητισμό τον Αυγενάκη και έδωσε χρήματα. Όλα τ΄ άλλα είναι μπούρδες.