Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

....φαπούλες

 - Τελικά όποιος έχει παντού φίλους, κάνει όμορφες καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες δεν τελειώνουν!!! Ατελείωτες δηλαδή και κανείς μας δεν καταλαβαίνει πότε φεύγει και πότε έρχεται!!! Να περνάει καλά με την οικογένειά του, αν και δεν μας έστειλε ούτε μία φωτογραφία από τις διακοπές αυτής της εβδομάδας..... Λένε πως αυτή την φορά κάνει διακοπές εκεί απ΄ όπου πέρασε ο Αλέξης, αλλά είχε περάσει και γνωστός αρχιμανδρίτης, ο οποίος ήθελε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και εκτός Εύβοιας.

- Χαμός στον Δήμο Ερετρίας. Τελικά ετοιμάζουν και νέο ψηφοδέλτιο και επικεφαλής θα είναι νυν αντιδήμαρχος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα έχει την στήριξη της κυρίας Σοφίας, γιατί η ίδια θέλει να βγάλει την υποχρέωση, αφού κι αυτός την στηρίζει. Με τέτοια στήριξη, καλύτερα κανείς να μην κάνει έξοδα.

- Για να δούμε ποιος θα κερδίσει το στοίχημα για το γήπεδο του Βασιλικού. Κουκλάκι θα γίνει και θα πρέπει να το προσέχουν σαν τα μάτια τους οι του ΛΗΛΑ. Αυτοί που πίστευαν πως δεν θα είναι έτοιμο το γήπεδο πριν το Καλοκαίρι του 2023, θα πρέπει να καταλάβουν πως αυτή η δημοτική αρχή και ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής, ότι λένε το κάνουν.