Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Λίγες μέρες απέμειναν για να φύγει και ο Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού και να περάσουμε στο Φθινόπωρο όπου θα συναντήσουμε τα γνωστά θέματα, αφού μαθητές και φοιτητές θα χρειασθεί να πάνε στο σχολείο και το πανεπιστήμιο και οι γονείς να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να κόψουν τον λαιμό τους, για... τα παιδιά τους.

- Είχαμε μια ελπίδα, μήπως και γινόταν εκλογές, μήπως τις κέρδιζε ο Τσίπρας και θα είχαμε γενικώς δωρεάν παιδεία, αφού δεν θα πληρώναμε βιβλία, τετράδια, μολύβια κλπ, δεν θα πληρώναμε φροντιστήρια, δεν θα πληρώναμε ενοίκια για το παιδί που σπουδάζει κάπου αλλού και όλα τα σχετικά!!! Θα μας πείτε γιατί δεν τα έκανε ο Τσίπρας όταν ήταν κυβέρνηση. Δεν τα έκανε γιατί δεν τον άφηνε ο Καμμένος!!!! Ναι ο Τσίπρας ήθελε, αλλά δεν μπορούσε.

- Καλά θα έφερνε προς ψήφιση την πραγματικά δωρεάν παιδεία και θα του έλεγε ΟΧΙ το ΚΚΕ, το ΚΙΝΑΛ και η ΝΔ;;;; Αυτό φοβήθηκε ο Αλέξης και άκουσε τον ακροδεξιό Πάνο και τώρα θέλει να μας πείσει, πως θα τα κάνει όλα. να γίνουν εκλογές, να πάει στην ευχή της Παναγίας ο Αλέξης και όλοι αυτοί που δεν έχουν το Θεό τους να τελειώνουμε.

- Ακρίβεια θα μας πείτε. Συμφωνούμε. Ας κάνουμε όμως κάτι κι εμείς. Ας προσέξουμε λίγο στις αγορές μας. Ας μην αγοράζουμε προϊόντα που οι τιμές τους αυξήθηκαν πολύ. Παίρνεις ένα πακέτο μακαρόνια ας πούμε 1,5 ευρώ. Δεν θα το πάρω. Θα πάρω τα μακαρόνια ετικέτας του s/m και θ΄ αφήσω τ΄ άλλα στο σούπερ μάρκετ.

- Άλλο παράδειγμα. Πήγαμε σε σούπερ μάρκετ να πάρουμε ένα μπολ παγωτό 3 λίτρων. Τιμή 11 ευρώ και κάτι ψιλά. Δεν το πήρα, γιατί ήξερα πως μόλις περάσουν 2 - 3 μέρες θα το έχει σε προσφορά. ΄Έτσι και έγινε. Πήγα μετά από 2 μέρες και το βρήκα το ίδιο παγωτό στην ίδια ποσότητα 5 ευρώ και κάτι ψιλά. Πήρα 2 και έτσι με 11 ευρώ είχα διπλάσια ποσότητα.  Να προσέχουμε γιατί τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά και κάποιοι τετραέξυπνοι βρήκαν την ευκαιρία να οικονομήσουν στο όνομα της κρίσης.

- Μπορεί εμείς να κάνουμε λάθος, αλλά η Ελλάδα μας δεν θα μπορέσει να αποφύγει τις περιπέτειες, αν ποτέ έρθει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, ως δεύτερη φορά αριστερά. Στο κάτω κάτω το λέει και το ΚΚΕ. Έτσι δεν είναι; Ο Τσίπρας λέει έχει στόχο να πιάσει το 42% στις εκλογές!!!!

- Αλέξη πότε έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο; Δεν το πέτυχες το 2015 όταν ήθελαν οι Έλληνες να κάνουν δοκιμή, θα το πετύχεις τώρα; Δεν το πέτυχες τότε που το ΚΙΝΑΛ είχε 5%, θα το πετύχεις τώρα που πάει για 15%; Προσπαθείς με τέτοιες μπαρούφες να δημιουργήσεις κλίμα; Αλέξη ο ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμασθεί για αλλαγή ηγεσίας και για να γίνει και πάλι κάποιες συνιστώσες.