Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αστραπές και βροντές είχαμε χθες το απόγευμα και κανείς δεν κατάλαβε πως ο Θεός δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Εκεί και οι Χαλκιδάρες, εκεί και κάποιοι παλαίμαχοι, εκεί και προπονητές και πρώην πρόεδροι και προεδρίνες, αλλά όλοι κοιτούσαν με....κλεφτές ματιές προς την είσοδο του σταδίου, μήπως εμφανισθούν και τα χρήματα που σίγουρα θα χρειασθούν!!!

- Αισιόδοξος ο Αντώνης Αυλωνίτης ο οποίος είπε πως σε δύο μέρες περιμένει κάτι πολύ καλό και αν γίνει θα είναι μεγάλη έκπληξη. Αντώνη επειδή είσαι παθών να προσέχεις γιατί από την "Δόξα μπορεί να πάμε στο Δράμα" και να θυμηθούμε όλοι και πάλι το "Γιώργο Θεέ κάνε μας ΠΑΕ".......

- Στις 31 Αυγούστου 2022 ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει Γενική Συνέλευση και θα εκλέξει νέο ΔΣ. Μέχρι τότε, αυτοί που ρίχνουν λάσπη σε ανθρώπους οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν την ομάδα και το πέτυχαν, έστω και με τα λάθη τους, να συμμαζευτούν γιατί αν έχουν να πούνε κάτι θα πρέπει να το πούνε με στοιχεία και όχι με αερολογίες.

- Αυτοί που ετοιμάζουν τις κατηγορίες για την Βάκα και τον Σπανό, για να κάνουν τα κέφια του δικού τους αρχηγού, να ξέρουν πως τους περιμένουν εκπλήξεις. Να ξέρουν πως η δήμαρχος υπηρετεί τους δημότες και όχι τα δικά τους γούστα. Αυτό είναι μήνυμα, για να ξέρουν πως θα πάρουν απαντήσεις.

- Δεν έχουμε καμία απαίτηση να λαμβάνουν υπ΄ όψιν τους τα όσα γράφουμε, για προβλήματα που υπάρχουν στους δήμους. Εμείς έχουμε υποχρέωση να τα γράφουμε και να μην τα κρύβουμε. Στο τέλος θα κριθούμε όλοι.

- Τι έγινε αγαπητά Συριζόπουλα; Γιατί να μην ασχοληθεί η εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από το 2015 μέχρι σήμερα; Έχετε κάτι να κρύψετε; Θα πέσει πολύ γέλιο όταν μάθει ο κόσμος ποιους παρακολουθούσαν "οι δημοκρατικές κυβερνήσεις"!!!