Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε.  Τώρα οι Έλληνες έχουν και πάλι ένα πρότυπο γυναίκας. Το όνομά της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε το παιδί του να βρεθεί σε μια θέση σαν αυτή που βρέθηκε η Αντιγόνη στα 37 της χρόνια;
Το χέρι μας στο Ευαγγέλιο δεν το βάζουμε, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως δυστυχώς τα πρότυπα των παιδιών μας είναι οι ξανθιές των πρωινάδικων στην τηλεόραση, οι "διάσημες" του survivor και άλλων τηλεοπτικών σκουπιδιών, αλλά γιατί..... όχι και υποτίθεται οι σεξοβόμβες!!!!! 

- Η Αντιγόνη θα γίνει το πρότυπο ελάχιστων παιδιών, γιατί αυτό που πέτυχε δεν το πέτυχε εύκολα, ούτε γιατί είχε 2 μέτρα πόδι, ούτε ιδιαίτερο πισινό, ούτε στήθος που προκαλεί, αλλά απαιτούσε πολύ δουλειά. Όλη την μέρα προπόνηση και πίστευε στον εαυτό της. Δεν βασιζόταν στα πλάνα ενός σκηνοθέτη, αλλά μόνο στον προπονητή της. Δεν είχε τους χιλιάδες να την ακολουθούν και φυσικά δεν πήγαινε διακοπές με κότερα και σε βίλες στην Μύκονο και δεν ξέρουμε που αλλού.

- Ας θυμώσει όποιος θέλει, δεν θα μας ενοχλήσει καθόλου. Η Αντιγόνη δεν χρειάσθηκε "το σπρώξιμο" κανενός. Η Αντιγόνη πέτυχε τα πάντα έχοντας τον προπονητή και την οικογένειά της. Σε λίγο που θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, η Αντιγόνη θα ξεχαστεί. Αυτή όμως θα έχει πάντα δίπλα της δύο ΧΡΥΣΑ Πανευρωπαϊκά μετάλλια στα 35 και στα 20 χιλιόμετρα. Αυτά δεν μπορεί να της τα πάρει κανείς. Είναι δικά της.

- Αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει όχι ως χάρη, αλλά επειδή έχει χρέος απέναντι στην Αντιγόνη. Κύριε πρωθυπουργέ, δύο φορές ακούσθηκε ο ύμνος της Ελλάδας εξ αιτίας της Αντιγόνης. Έχουμε όλοι υποχρέωση να τιμήσουμε στο πρόσωπό της την πραγματική Ελληνίδα και να την έχουμε ως πρότυπο για τα παιδιά μας. Αντιγόνη σ΄ ευχαριστούμε. Μας έδωσες το καλύτερο μάθημα.

- Θέλουμε να γράψουμε κάτι και για μια δασκάλα των παιδιών μας η οποία και έγραψε για κάποια παιδιά που έσπασαν τζάμια και κατέστρεψαν το χώρο του Πνευματικού Κέντρου και όχι μόνο. Σεβόμαστε και έχουμε σε εκτίμηση την δασκάλα και το ξέρει.  Διαβάστε τι έγραψε: 
"Λυπάμαι πραγματικά πολύ για την νεολαία που μεγαλώνουμε!!! Μια δυστυχισμένη νεολαία που δεν σέβεται περιουσίες, εκκλησίες , Θεό!!!! Κρίμα και πάλι κρίμα!! Κάθε χρόνο τα ίδια!! Σπασμένα τζάμια, πέτρες και άλλα πολλά!!! Σε σημείο τα παιδιά μας να φοβούνται να κοιμηθούν!! Ακόμα και πάνω στην κλειδωμένη ταράτσα του πνευματικού κέντρου ανεβαίνουν, ενώ εμείς από κάτω κοιμόμαστε!!!! Και αν τους μιλήσεις ή φωνάξεις αστυνομία, σου λένε ότι είναι παιδιά και ότι φταις εσύ!!!! Σπίτι τους έτσι κάνουν ή εάν το κάνω εγώ σπίτι τους ,άραγε ο γονιός τους θα μου έκανε μήνυση;;;  Κρίμα για το μέλλον!!! Οι γονείς φταίμε!!! Όχι τα παιδιά"!!!!

- Αγαπητή μας δασκάλα, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δυστυχώς στην Ελλάδα τα πολιτικά κόμματα θέλουν αυτή την νεολαία. Μια νεολαία άθεη, μια νεολαία αναρχική, μια νεολαία χωρίς κανόνες. Όταν θα βρεθούμε από κοντά θα ζητήσουμε να μας βοηθήσεις να λύσουμε κάποιες απορίες.  Έχουμε όλοι ευθύνες. Όταν εμείς στηρίζουμε ένα κόμμα άθεων, ένα κόμμα το οποίο στηρίζει δολοφόνους, αναρχικούς και αυτούς που καίνε και καταστρέφουν, αυτά τ΄ αποτελέσματα θα έχουμε στην γειτονιά μας, στο σπίτι μας και παντού.

- Αγαπητή μας δασκάλα, δεν είναι αυτή η νεολαία μας, δεν είναι αυτά τα παιδιά μας. Είναι ελάχιστα παιδιά, αυτά που ρημάζουν. Είναι τα παιδιά που ξέρουν πως θα μείνουν ατιμώρητα ότι κι αν κάνουν, γιατί τα ενθαρρύνουν οι άθεοι του κόμματος που κι εσύ στηρίζεις. Εμείς σ΄ αγαπάμε και αυτό δεν έχει να κάνει με τα κόμματα. Εμείς σ΄ αγαπάμε γιατί έβαλες κι εσύ ένα λιθαράκι στην δημιουργία του χαρακτήρα των παιδιών μας.