Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο. Να είσθε καλά, να προσέχετε την υγεία σας και να μην ξεχάσετε ποτέ πως αυτοί που διοικούξν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι περισσότερο ισχυροί από τον κορονοϊό και το σταματούν όποτε θέλουν, φυσικά  πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου!!!! Θυμόσαστε τι γινόταν όταν οι ίδιοι ζητούσαν από τις επιτροπές των γιατρών, να μην διακόψουν τα πρωταθλήματα εξ αιτίας του κορονοϊού; Άχνα δεν έβγαλαν τώρα, γιατί απλά κάποιοι ήθελαν να κάνουν.... κομματικά παιχνιδάκια και να δείξουν πως είναι πάνω από τον Αυγενάκη, πάνω από την κυβέρνηση και πάνω από τους νόμους!!!

- Χωρίς ποδόσφαιρο λοιπόν και πληρώστε κορόϊδα παράγοντες για έναν μήνα ακόμη, αν θέλετε να έχετε ομάδα και να μην σας φύγουν όλοι. Αλήθεια λέτε η ΕΠΣΕ να καλύψει τα έξοδα των ομάδων για τον Οκτώβριο μήνα;

- Η μόνη ομάδα που προφανώς δεν θα έχει πρόβλημα είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αφού πήρε κάπου το μάτι μας μια ανακοίνωση η οποία λέει πόσο υπερήφανη είναι η διοίκηση, η οποία έχει τηυν εκτίμηση των χιλιάδων φίλων της ομάδας, των επιχειρηματιών και των θεσμικών παραγόντων και έχει κάνει σημαία της το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και υπάρχουν.

- Πήγαν λέει πολλοί μαζί στον Περιφερειάρχη μας τον Φάνη τον Σπανό και ο οποίος λένε τους έδωσε συγχαρητήρια για την διαφάνεια και την νοικοκυροσύνη. Δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί στον Φάνη πήγαν όλοι μαζί πακέτο, ενώ στην δήμαρχο κυρία Βάκα πήγε μόνος του ο πρόεδρος κύριος Αυλωνίτης!!!

- Όλα αυτά που γράφουν στις ανακοινώσεις τους οι νοικοκυραίοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν δικαιολογούν καμία απολύτως ανησυχία. Πακέτα από Περιφέρεια, πακέτα από τον Δήμο, πακέτα από επιχειρηματίες, στο τέλος θα γίνουν οι εκπομπή ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ!!!!

Πάντως η ομάδα με τόσα λεφτά και τόσο σοβαρή διοίκηση, βλέπουμε να πηγαίνει για πρωτάθλημα και να το κατακτά και έτσι προεκλογικά δήμαρχος και Περιφερειάρχης θα βγούνε στους δρόμους να πανηγυρίζουν!!!!

- Τώρα το μόνο που απομένει είναι αυτή η διοίκηση να επισκεφτεί τον πρώην δήμαρχο κύριο Παγώνη και τον κ. Καθαροσπόρη, αλλά και τον κύριο Δημήτρη Αναγνωστάκη της Περιφέρειας και να εξασφαλίσει χρήματα και από αυτούς!!!