Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Προσοχή στους δρόμους και υπομονή μέχρι να περάσει και αυτό το κύμα κακοκαιρίας. Πάντως η κακοκαιρία είναι χειρότερη στο πολιτικό σκηνικό, αφού τα κόμματα προσπαθούν να ισορροπήσουν στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών και στο θέμα των μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Ναι μεν αλλά είναι τα ....περισσότερα πολιτικά κόμματα και μεταξύ αυτών το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

- Παραμύθι είναι όλα και κανείς δεν μπορεί να εξαπατήσει τους πολίτες.ΝΑΙ στα δημόσια Πανεπιστήμια και την ενίσχυσή τους, αλλά δεν λένε την αλήθεια, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

- Ας μας πούνε λοιπόν αυτά τα δύο κόμματα, αν έχουμε μόνο δημόσια Νηπιαγωγεία, μόνο δημόσια Δημοτικά, μόνο Δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια. Δεν βρίσκεις θέση στα ιδιωτικά και απλά κάνουν πως το ξεχνούν αυτό. Αλήθεια για ποια δημόσια δωρεάν παιδεία μιλούν, όταν για να πάρεις πτυχίο ξένης γλώσσας πας σε ιδιωτικό φροντιστήριο; Για ποια δωρεάν δημόσια παιδεία μιλούν όταν για να περάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να πας σε φροντιστήρια, αλλιώς σπάνια περνάς;

- Αλήθεια ξέρει κανείς πόσοι εκπαιδευτικοί έχουν ένα εισόδημα γιατί βρίσκουν εργασία στα φροντιστήρια και γενικώς ιδιωτικά εκπαιδευτικά σχολεία και ΙΕΚ ή Κολλέγια;

- Ας μας πούνε αυτοί που λένε όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, γιατί δεν ζητούν να καταργηθούν όλα τα φροντιστήρια, όλα τα Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΙΕΚ κλπ; Τα κόμματα πρέπει να λένε αλήθειες και όχι βλακείες.

- Πόσοι βουλευτές και άλλοι είναι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολών, φροντιστηρίων κλπ;