Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

.....σουτάκια

 - Αγαπητοί αναγνώστες, τίποτα δεν ξεχάσαμε και απλά περιμένουμε απαντήσεις, στο θέμα που προέκυψε στην ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και είχε να κάνει με τον Γενικό Αρχηγό κύριο Αλέξανδρο Σιγανό, τον οποίο κρέμασαν στα μανταλάκια με πολλά υπονοούμενα. Εμείς περιμένουμε, γιατί δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τι συνέβη και αντί για μια ανακοίνωση λύσης συνεργασίας, είχαμε ένα κατηγορώ.... με υπονοούμενα για οικονομικές ατασθαλίες.

- Ο κ. Σιγανός δεν ήταν μέλος της διοίκησης, άρα δεν ήταν και ταμίας. Πως λοιπόν είχε πάρε δώσε με χρήματα; Αν είχε, τότε κάποιοι της διοίκησης δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Κύριοι πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και δημόσια πλέον να πούνε την αλήθεια.

- Αλήθεια πότε ανακάλυψε η διοίκηση πως ο κ. Σιγανός δεν πήγε κάποια χρήματα στην ομάδα και τι χρήματα ήταν αυτά; Πήγε να εισπράξει ως ταμίας και δεν πήγε να δώσει στο ταμείο αυτά που εισέπραξε; Αν είναι έτσι, τότε πρέπει να κόψει το κεφάλι του και να δώσει τα χρήματα, στην ομάδα. Αν όμως κάποιοι είχαν υποσχεθεί να δώσουν κάποια χρήματα και δεν τα έδωσαν, δεν φταίει κανείς Σιγανός.