Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

....μικρά, μικρά

 - Ότι γράφει δεν το ξεγράφει το apopsignomi και απλά αυτό συμβαίνει γιατί ούτε βιαζόμαστε, ούτε θέλουμε να γράφουμε κάτι και όταν τα γεγονότα μας διαψεύδουν, να κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα. Φυσικά και για τα όσα γράφουμε, έχουμε καλή πληροφόρηση και όταν έρθει η ώρα θα προχωρήσουμε στο ρεπορτάζ, για να δούμε αν κάποιοι θα μπορέσουν ...να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

- Εμείς κυρίες και κύριοι, δεν πληρώνουμε για να γράψουμε τις απόψεις μας, ούτε πληρώνουμε άλλους για να λένε και να γράφουν καλά λόγια για εμάς. Δεν το έχουμε ανάγκη αυτό, γιατί απλούστατα δεν θα χρειαστούμε να στείλουμε κάποιους στην κάλπη για να μας ψηφίσουν, ούτε και θέλουμε να διοικήσουμε από κάποιο πόστο, κάποιο δημόσιο οργανισμό ή κάτι άλλο.

- Να σταματήσουμε να γράφουμε αυτά που θίγουν τον κύριο, μας είπε μια γνωστή, γιατί θέλει να χτίσει το προφίλ του και σιγά σιγά να προσφέρει και στους πολίτες. Διαφωνούμε αγαπητή κυρία. Αν πραγματικά θέλει να προσφέρει υπηρεσίες στους πολίτες, ας ξεκινήσει να το κάνει και μέσα από την προσφορά του βθα χτίσει ιδανικό προφίλ.