Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

....σφηνάκια

 - Όταν ξαφνικά κάποιος αποφεύγει να επικοινωνήσει μαζί σου, κάτι συμβαίνει και έχεις υποχρέωση να το ψάξεις και να πάρεις τις απαντήσεις. Όταν λοιπόν διαπιστώνεις ότι αυτός που σε αποφεύγει, έχει παρασυρθεί από άλλον, ο οποίος για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, είπε ψέματα και έριξε δηλητήριο, δεν έχεις.... πολλές επιλογές.

- Αφήνεις αυτόν που παρασύρθηκε να καταλάβει την αλήθεια και απαντάς όπως του αξίζει σε αυτόν ο οποίος παριστάνει τον καλό, παριστάνει πως φροντίζει για όλους και προσπαθεί με χρήματα να έχει χειροκροτητές στο fb και γενικά στο διαδίκτυο.

- Το πως θα απαντήσεις σε αυτόν τον τύπο, δεν θα στον υποδείξει κανείς και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις όλα τα νόμιμα μέσα, για "να τον ξεβρακώσεις" αποκαλύπτοντας αλήθειες για τον τύπο, ο οποίος θέλει χειροκροτητές και δούλους. 

- Φραγμοί δεν υπάρχουν, όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, παριστάνουν κάτι που δεν είναι. Κάναμε αρκετή υπομονή, αλλά ο χρόνος τελείωσε.