Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

....έγραψαν οι φίλοι του

 Για τον Αποστόλη μας… Το “Δυνατά & Αθλητικά” αποχαιρετά τον “γίγαντα” του.

Το “Δυνατά & Αθλητικά”, από σήμερα, είναι πιο φτωχό… Και σίγουρα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο.
Ο Αποστόλης Αποστολίδης, ο Αποστόλης μας έφυγε… Προσπάθησε, πάλεψε, δεν τα κατάφερε.
Μέχρι τελευταία στιγμή, πριν μπει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είχε έγνοια τι θα γίνει με το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ποιοι θα πάνε στα γήπεδα, πως θα φτάσει το σχετικό ενημερωτικό mail στην ΕΠΣΕ.
Είναι σίγουρο ότι θα μας λείψει… Μας λείπει ήδη…
Θα λείψει και από το Ευβοικό αθλητισμό. Από τον αγαπημένο του ΑΟ Αυλωναρίου που υπερασπιζόταν με πάθος. Με το ίδιο πάθος που υπερασπιζόταν και κάθε Ευβοϊκή ομάδα που αγωνιζόταν …”εκτός των τοιχών”. Τις περισσότερες φορές αυτός ο …ιδιότυπος τοπικισμός του ερχόταν σε αντιδιαστολή με την δημοσιογραφία.
Αλλά αυτός ήταν… Ένας Ευβοιώτης που, από το δικό του μετερίζι, προσπαθούσε να προβάλει τον αθλητισμό του νησιού σε όλα τα αθλήματα.
Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλευ, στίβο, πάλη…..
Είναι αυτονόητο ότι το “Δυνατά & Αθλητικά” θα σωπάσει τις επόμενες μέρες και οι μόνες αναρτήσεις που γίνουν θα είναι μόνο σχετικές με τον Αποστόλη Αποστολίδη. Επιβάλλεται να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί την αγαπημένη του σύζυγο Λίτσα.
Όπως επίσης, είναι αυτονόητο ότι σωπαίνουν και τα μικρόφωνα του “9.65 FM” μέχρι νεωτέρας.
Αφιερωμένο φίλε…
       

                    
ΥΓ 1: Γράψε-σβήσε δύο ώρες για την δυσκολότερη ανάρτηση που έχουμε κληθεί να γράψουμε…

ΥΓ 2: Τραγική ειρωνεία ότι το τελευταίο άρθρο που υπέγραψε και ανήρτησε στο “Δ & Α” ο Αποστόλης Αποστολίδης στις 20/1 ήταν η είδηση του θανάτου του προέδρου του ΑΟ Ιστιαίας και φίλου του Νίκου Ζαλάβρα.