Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

.....φαπούλες

  - Το θέμα που προέκυψε με την ομάδα της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ και τον πρώην πλέον Γενικό Αρχηγό κύριο Αλέξανδρο Σιγανό, παραμένει χωρίς εξηγήσεις και απαντήσεις και αυτό προβληματίζει αρκετά. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η διοικούντες την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ έβγαλαν προς τα έξω αυτό το θέμα και δεν το έλυσαν με ....
εσωτερικές διαδικασίες.

- Ο κύριος Σιγανός δεν ήταν χθεσινός στην Προποντίδα και ήταν δίπλα στην ομάδα στην προσπάθεια που έκανε ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει μετά από πολλά χρόνια στην Α΄ Κατηγορία.

- Στην ανακοίνωση της διοίκησης, διαβάζουμε για θέματα οικονομικά, αλλά πληροφορίες μας λένε πως ο κύριος Σιγανός, δεν θα μπει στην διαδικασία δημοσίων εξηγήσεων, γιατί θέλει να προστατέψει το σωματείο της Προποντίδας, κάτι που δεν έκαναν οι συντάκτες της ανακοίνωσης.

- Εμείς έχουμε κρίνει αυστηρά τον κύριο Σιγανό πολλές φορές και τώρα και στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όταν ξεφεύγει, αλλά θέλουμε να μάθουμε πως η διοίκηση έφτασε να δημοσιοποιεί κάτι το οποίοι θίγει ένα άτομο το οποίο ήταν δίπλα στην ομάδα.