Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό μήνα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα μπήκαμε στον τελευταίο μήνα για το apopsignomi αφού η απόφασή μας είναι οριστική από καιρό. Το apopsignomi δεν θα είναι ενεργό από τις 19 Φεβρουαρίου 2024 και μετά. Έκλεισε όπως έχουμε γράψει τον κύκλο του και θα βρούμε άλλους τρόπους επικοινωνίας με τους.... αναγνώστες μας. Κάντε λιγάκι υπομονή και θα σας ενημερώσουμε.

- Τελικά έχει πολύ πλάκα ο κύριος Βελόπουλος, ο οποίος θέλει να γίνει τουρκοφάγος και θέλει όλα τα νομοσχέδια να αναφέρουν ρητά, πως κανένας Τούρκος δεν θα μπορεί να έχει κάποια ομάδα στην Ελλάδα, κανένας Τούρκος δεν θα μπορεί να ιδρύσει πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, κανένας Τούρκος δεν θα μπορεί να κάνει κάτι επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

- Κύριε Βελόπουλε, δεν κάνετε μια σύμπραξη με τους Σπαρτιάτες και την Νίκη και να πάρετε και μια απόφαση να έχετε στην βουλή των Ελλήνων θυμιατά, καντήλια και γιατί όχι να ξεκινούν οι συνεδριάσεις με προσευχή!!!

- Το ξαναείπε πάλι ο Βελόπουλος, αφού ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο, να ανακοινώσει πως θα διώξει από την εκκλησία, όποιον βουλευτή ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ή απέχει από την ψηφοφορία.

- Βελόπουλε, τι έπρεπε να κάνει ο Αρχιεπίσκοπος, όταν έβγαινες στα τηλεοπτικά και πουλούσες επιστολές του Χριστού;;;;

- Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουμε μεγάλη ευθύνη, γιατί εμείς στείλαμε στην Βουλή, ανθρώπους οι οποίοι είναι ικανοί να παριστάνουν οι ίδιοι τον Χριστό. Ας προσέξουμε στο μέλλον.