Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

.....σουτάκια

 - Αν η πληροφορία μας βγει αληθινή, τότε η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, θα γράψουν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στον αθλητισμό της Εύβοιας. Άνθρωποι του αθλητισμού, διαπίστωσαν πως Βάκα, Βασίλης Γουρνής, Σπανός και Κελαϊδίτης ψάχνουν τρόπους για να προχωρήσουν σε κατασκευή νέου Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας και στην ....κατασκευή Κλειστού προπονητηρίου Στίβου!!!

- Ένα κλειστό για τον στίβο θα βοηθήσει τους αθλητές στίβου της Εύβοιας οι οποίοι κάνουν προπονήσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες και φυσικά θα φέρει πολύ κόσμο στην Εύβοια, αφού από τον Οκτώβριο μέχρι και την Άνοιξη θα έχουμε αγώνες με αθλητές από όλη την  Ελλάδα. Η άποψή μας είναι πως αν αυτή η ιδέα προχωρήσει, αυτό το κλειστό να έχει τουλάχιστον 1.000 θέσεις για φιλάθλους.

- Όσο για το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, είναι μια καλή ευκαιρία μέσα στην 5ετία να ξεκινήσει με την μελέτη, την χρηματοδότηση και την κατασκευή και ο Φάνης και η Έλενα να δούνε το όνομά τους στην είσοδο του γηπέδου. Απόφαση είναι. Αν το αποφασίσουν, θα πέσουμε με τα μούτρα όλες και όλοι για να τους βοηθήσουμε.