Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

....η άποψή μας

 - Το θέμα της καθαριότητας και της αποκομιδής των απορριμμάτων, θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή του Δήμου Χαλκιδέων. 
Δυστυχώς στον τομέα αυτόν υπάρχουν πολλά προβλήματα, αφού δεν έχουμε την καθαριότητα που πρέπει και έχει ευθύνες η αρμόδια υπηρεσία, αφού δεν υπάρχουν κανόνες, αλλά ισχύει το πάμε γρήγορα για να προλάβουμε, αλλά ευθύνες έχουμε και οι δημότες οι οποίοι ποτέ μα ποτέ δεν τηρούμε τον κανονισμό, αφού... πετάμε σκουπίδια οπουδήποτε και όποια ώρα θέλουμε.
Καμιά λογική δεν υπάρχει με τα μπάζα και τα ογκώδη, αλλά και τα κλαριά.
Είναι τραγικό να βλέπεις να περνάει το απορριμματοφόρο τα μαύρα μεσάνυχτα και να αφήνει πίσω του πεταγμένα σκουπίδια στον δρόμο, αφού έπεσαν την ώρα που άδειαζαν τον κάδο και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα μαζέψει.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Πάνος δεν είναι νέος αντιδήμαρχος και δεν έχει δικαιολογίες.
Το δεν έχω προσωπικό, δεν έχω απορριμματοφόρα, δεν είναι δικαιολογία, αφού το απορριμματοφόρο περνάει, εργάτες υπάρχουν σε αυτό, αλλά απλά "τρέχουν" για να τελειώσουν και αφήνουν πίσω τους βρωμιά στους δρόμους.
Καλ΄πες οι μεταξύ σας δημόσιες σχέσεις, αλλά οι δημότες πληρώνουν για να έχουν καθαρούς δρόμους και πεζοδρόμια. Κύριε Πάνο μην το ξεχνάτε αυτό.