Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Οι μέρες περνούν αργά και βασανιστικά για το apopsignomi και σιγά σιγά πρέπει να κλείσουμε όλες τις εκκρεμότητες με θέματα τα οποία έχουμε ακόμη ανοιχτά. Ένα από αυτά είναι και αυτό με τα μαγαζάκια στον αθλητισμό και το οποίο πρέπει να το κλείσουμε γράφοντας αλήθειες, αφού το επίπεδο είναι πάρα πολύ χαμηλό και φτάνει.... μέχρι την γέφυρα της Χαλκίδας.

- Φωνάζει η αλήθεια, αλλά κανείς δεν την ακούει και αυτό θα κοστίσει πολύ τα επόμενα χρόνια. Μπορεί κάποια άτομα να υπηρετούν σωστά και με πάθος την αυτοδιοίκηση, αλλά είναι λίγα και δεν μπορούν να φέρουν την Άνοιξη, γιατί όπως λέει ο λαός "ένας κούκος, δεν φέρνει την Άνοιξη".

-  Η Περιφέρεια και ο Δήμος θα πρέπει να σταματήσουν να πληρώνουν, για να κάνουν τα δικά τους κάποιοι, ακόμη κι αν αυτοί έχουν σχέση με την εκκλησία. Κύριε Περιφερειάρχη αγαπητέ Φάνη, κυρία Δήμαρχε αγαπητή Έλενα, τι σχέση μπορεί να έχει ένας ιερωμένος με εκδηλώσεις αθλητικού περιεχομένου;

- Σταματήστε να ρίχνετε χρήματα στις τσέπες κάποιων, οι οποίοι δεν δίνουν λογαριασμό. Υπάρχει η Μητρόπολη, υπάρχει ο Μητροπολίτης μας και μπορείτε να ενισχύσετε τις δομές της εκκλησίας μας. Όχι να στηρίζουμε έναν ιερωμένο, ο οποίος επαναλαμβάνουμε δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν και εισπράττει από πολλούς.

- Τα ναρκωτικά σαρώνουν και τα διακινούν άνθρωποι υπεράνω υποψίας, οι οποίοι όμως δεν ανησυχούν καθόλου. Έχουν σχέση με την πολιτική, την αυτοδιοίκηση, είναι και επιχειρηματίες κι ενώ πολλοί γνωρίζουν τον ρόλο αυτών των ανθρώπων, δεν λένε αυτά που ξέρουν, στην αστυνομία.

- Κυρίες και κύριοι μιλήστε. Με την σιωπή βοηθάτε τους εμπόρους ναρκωτικών να σκοτώσουν τα παιδιά σας. Βοηθήστε, μιλώντας ανώνυμα με αρμόδιους της αστυνομίας και έτσι θα σώσετε κάποια παιδιά.