Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

.....σφηνάκια

- Τώρα ο κάθε πολίτης, θα καταλάβει από πρώτο χέρι, αν ψήφισε σωστά στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, αφού θα μπορεί να κρίνει την κάθε παράταξη στο ρόλο που έχει στο Δημοτικό ή Περιφερειακό Συμβούλιο, είτε είναι στην συμπολίτευση, είτε στην αντιπολίτευση.  Αυτό πάντως που δείχνουν να μην έχουν καταλάβει κάποιοι, είναι το ότι οι πολίτες δεν ενέκριναν το δικό τους πρόγραμμα, αλλά ....κάποιο άλλο.

- Δεν είναι δυνατόν να αγνοούν την ψήφο των πολιτών και να θέλουν να περάσουν το δικό τους πρόγραμμα, το οποίο δεν ενέκρινε ο λαός. Κυρίες και κύριοι των παρατάξεων, εμείς σας προτείνουμε να ελέγχετε αυστηρά την κάθε διοίκηση, για το αν εφαρμόζει το πρόγραμμα για το οποίο την ψήφισε ο λαός κι αν κάνει σωστή διαχείριση των χρημάτων των πολιτών και όχι να λέτε ΟΧΙ σε κάτι που εσείς δεν το είχατε στο πρόγραμμά σας ή ΟΧΙ γιατί απλά κάτι δεν συμφωνεί με την πολιτική σας.

- Ο σεβασμός προς τους πολίτες, επιβάλλει να λέτε ΝΑΙ σε αυτά που ενέκρινε με την ψήφο του ο λαός και όχι να λέτε ΝΑΙ σε αυτά που θέλει το κόμμα ή κάποιος άλλος.