Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχει απορίες ο άλλος και ρωτάει αν αυτοί που τρέχουν παντού, σε πίττες κλπ, πληρώνουν ή πάνε με πρόσκληση. Αγαπητέ κύριε, ας μη γελιόμαστε. Όλα παραμύθι είναι κι ας λένε ότι θέλουν. Μόνο ένας τρόπος θα ήταν σωστός και θα πλήρωναν όλες και όλοι. Όσες φωτογραφίες από την εκδήλωση ανεβάζουν στο διαδίκτυο, τόσες φορές έπρεπε ....να πληρώνουν. Ποιος να το κάνει όμως;;; 

- Τυχαίο είναι που πάνε στις εκδηλώσεις μόνο όταν ξέρουν πως θέλουν την ψήφο και πρέπει να δείχνουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο; Από την τσέπη τους δεν πληρώνουν ούτε ευρώ και θέλουμε να μας πιστέψεις. Μπορεί να έχουν εκατομμύρια, αλλά ας μας πούνε ποιον σύλλογο και ποιο σωματείο βοήθησαν, πριν αποφασίσουν να είναι κάπου υποψήφιοι.

- Ο κόσμος δεν τσιμπάει τόσο εύκολα όσο νομίζουν και γι΄ αυτό τους μαυρίζει. Ελάχιστοι είναι οι κύριοι και οι κυρίες, που δεν αλλάζουν χαρακτήρα και είναι ίδιοι, πριν και μετά τις εκλογές.

- Όποια κυρία και όποιος κύριος αμφιβάλλει, να τα πούμε δημόσια και να δεχτεί να μιλήσουμε και να τα πούμε χύμα και τσουβαλάτα. Πολύ σύντομα θα αποκαλύψουμε πολλά και το μόνο που ευχόμαστε, είναι να αντέξουν την κριτική και τα στοιχεία που θα δούνε το φως της δημοσιότητας.

- Όχι ρε φίλε, εμείς σκάφος δεν έχουμε, οπότε δεν έχουμε και αλλοδαπούς για να το συντηρούν και να μας το ετοιμάζουν για να κάνουμε τις βόλτες μας στην θάλασσα. Αν είχαμε σκάφος, θα το συντηρούσαμε μόνοι μας και δεν θα είχαμε υπηρέτες για να μας ετοιμάζουν πρωινό και άλλα τέτοια. Είπες κάτι;;;