Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

.....φαπούλες

 
  - Δεν πάτε καλά κύριοι και θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, γιατί πάλι θα λέτε πως πέσατε από τα σύννεφα, γιατί θα σας αποδείξουμε πως δεν γράφουμε τίποτα, χωρίς στοιχεία και δεν γράφουμε ποτέ ψέματα. Έχουμε ένα κακό. Δεν προσκυνάμε ποτέ και δεν σκύβουμε το κεφάλι, ανθρώπους που έχουν κάποια θέση εξουσίας και πόσο μάλιστα σε αυτούς που... περνάνε και φεύγουν.

- Για 50 χρόνια κυρίες και κύριοι, είμαστε στον χώρο της ενημέρωσης και ποτέ μα ποτέ δεν μας έσυρε κανείς από την μύτη και δεν μας έβαλε κανείς κάτω από την μπότα του ή κάποια κάτω από την γόβα της.

- Δεν βρεθήκαμε ποτέ, στο γραφείο κάποιου ανθρώπου της εξουσίας, για να του ζητήσουμε να μας βολέψει σε μια θέση στο γραφείο του ή σε κάποιο άλλο γραφείο. Όποιος βρει έστω και μία φορά να ζητήσαμε βόλεμα να το πει δημόσια.

- Λοιπόν ο χρόνος τελειώνει και ξέρουμε καλά τι θα κάνουμε και πότε θα το κάνουμε και δεν θέλουμε παρεξηγήσεις. Για να υποστηρίξουμε την αλήθεια και για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα ψέματα κάποιων, θα τα πούμε ΟΛΑ, ακόμη κι αυτά που μας αφορούν.