Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελικά μας απομένουν ακόμη 15 μέρες και η σημερινή, μέχρι την ώρα που το apopsignomi θα σταματήσει να ασκεί κριτική, να σχολιάζει και να μας δίνει το δικαίωμα να γράφουμε την άποψή μας. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και επειδή πολλοί είναι οι φίλοι οι οποίοι δεν πιστεύουν πως θα σταματήσουμε, το ...ξαναγράφουμε. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.

- Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 θα γράψουμε την τελευταία ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ως apopsignomi και αυτό δεν αλλάζει. Το apopsignomi δεν θα καταργηθεί και θα φιλοξενεί τις όποιες παραγωγές ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών θα αναλάβουμε και δεν λέμε όχι, στο να βρεθούν νέα παιδιά τα οποία θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το apopsignomi για να ανεβάζουν τις απόψεις τους.

- Μεγάλε, τελικά δεν θα μάθεις ποτέ πως στις δημοκρατίες δεν κυβερνά η μειοψηφία, αλλά η πλειοψηφία. Ο λαός αποφασίζει την κυβέρνηση που θέλει και το πρόγραμμα που θέλει, είτε αυτό αφορά την υγεία, είτε την παιδεία, είτε οποιοδήποτε άλλο θέμα.

- Εσύ μας έχεις τρελάνει, με το να κατηγορείς την κάθε κυβερνητική απόφαση νκαι να παίρνεις την άποψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ!!! Όχι αγαπητέ κύριε. Μας τα είπανε προεκλογικά και ως λαός αποφασίσαμε πως το πρόγραμμα της ΝΔ ήταν το καλύτερο. Δεν είναι δυνατόν μετά τις εκλογές να ζητάς να εφαρμόσει η κυβέρνηση, τα προγράμματα που απέρριψε ο λαός.

- Σάββατο σήμερα και στις 15:15 αρχίζουν οι αγώνες ποδοσφαίρου. Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αλλά και οι διαιτητές, ας αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο τον Αποστόλη Αποστολίδη, ο οποίος υπηρέτησε τον χώρο του αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής, ως παράγοντας, ως διαιτητής και ως αθλητικογράφος. Αιωνία του η μνήμη.