Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό μήνα στις φίλες και τους φίλους αναγνώστες.
- Κυριακή σήμερα 1η Ιουλίου και περιμένουμε το αποτέλεσμα των Γενικών Συνελεύσεων για ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και ΕΡΕΤΡΙΑ. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις.
- Το θέμα με τους προπονητές επανήλθε πάλι στο προσκήνιο και κάποιοι λένε πως η διοίκηση του κυρίου Ψαθά θα κλείσει το μάτι και στους πάγκους των ομάδων θα καθίσει όποιος γουστάρει. Ο σύνδεσμος προπονητών δείχνει αποφασισμένος να ζητήσει την εφαρμογή των κανόνων και των προϋποθέσεων, αλλά το άσχημο θα είναι για τους προπονητές οι οποίοι θέλουν....
να είναι σε κάποιον πάγκο, αλλά να μην πηγαίνουν σε σχολές και φυσικά να μην πληρώνουν αυτά που πληρώνουν συνάδελφοί τους. Ξέρουν πως είναι άλλο το να θες να είσαι προπονητής και άλλο το να είσαι.
- Λένε πως η ΕΡΕΤΡΙΑ κράτησε όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Δεν γνωρίζουμε κάτι, αλλά ρωτάμε. Όλους τους βασικούς; Πιστεύουμε πως θα υπάρξει ανακοίνωση για τις ανανεώσεις.
- Ο ΛΗΛΑΣ "κράτησε" την παραδιοίκηση. Για την διοίκηση θα δούμε. Έγινε πάντως πρόταση να κάνουν και μια λαχειοφόρο και να κερδίσει αυτός που θα γράψει τα ονόματα των διοικούντων και θα είναι τα σωστά!!!!
Καλό μήνααααααααα....