Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας, να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις και να λέτε όχι στις άσκοπες μετακινήσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μετά την Άνοιξη, έρχεται το Καλοκαιράκι και όλα θα είναι καλύτερα και χωρίς να έχουμε τα φιλαράκια μας πλέον sms. Μακάρι να έχει εμβολιασθεί και το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων και θα είμαστε περισσότερο ασφαλείς. Πάντως σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, μέχρι τις αρχές Ιουνίου οι άνω των 60 ετών θα έχουν ...κάνει και την Β΄ δόση του εμβολίου, οπότε όλα θα πάνε καλά.

- Ας στείλουμε για μια ακόμη φορά τις καλύτερες ευχές μας και στον δάσκαλο κ. Γιάννη Νταβέλη ο οποίος δυστυχώς παραμένει στο νοσοκομείο χτυπημένος από τον κορονοϊό. Δάσκαλε κουράγιο. Μπορεί να είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά η αγαπητή γιατρός που μας ενημέρωσε, μας είπε πως έχεις δυνατό οργανισμό. Φίλε Γιάννη, σε προσέχουν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και δηλώνουν αισιόδοξοι. Σήμερα οι φίλοι σου οι οποίοι σ΄ αγαπούν, κάνουν τον σταυρό τους και ζητούν από τον Θεό να σταθεί δίπλα σου.

- Συμφωνούμε απόλυτα με αυτούς που λένε πως είναι λάθος να μην έχουν κάνει το εμβόλιο γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και κάθε εργαζόμενος στα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και γενικότερα στον τομέα της υγείας. Δεν είναι δυνατόν να ψάχνουμε δικαιολογίες. Το Σύστημα Υγείας στο οποίο υπηρετούν πρέπει να το σεβαστούν και πρέπει να παρέχουν υγεία και όχι κορονοϊό.

- Σε ποιον θα στείλουν ευχές την 1η Απριλίου οι παράγοντες του ποδοσφαίρου;;; Σε αυτόν που λέει πολλά ψεματάκια, μόνο και μόνο για να τους πείσει πως δεν πρόδωσε τους φίλους του, πως δεν είναι αχάριστος και πως δεν τα κάνει όλα για την καρέκλα!! Αύριο θα έχουμε και την απόδειξη....

- Όχι κύριε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εμείς δεν ξεχνάμε τίποτα και φυσικά δεν μασάμε τα λόγια μας. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μας, αλλά το τι λέμε εμείς. Δεν μας ενδιαφέρει, αν κάποιοι πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και παράγοντες του αθλητισμού μας ξεχνούν μετά τις εκλογές. Καλά κάνουν. Εμείς δεν τους ζητήσαμε να μας έχουν στο πλευρό τους. Εμείς θέλουμε να κρατούν τον λόγο τους και να μην υπηρετούν τα συμφέροντα και τους επικοινωνιολόγους, αλλά τους πολίτες, τους δημότες και τον αθλητισμό.

- Θυμώνουμε όταν ακούμε πως ο Βουλευτής, ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος και οι παράγοντες του αθλητισμού "τα χώνουν" στον τάδε ή την τάδε κι εμάς μας έχουν στην άκρη. Εμείς αγαπητέ κύριε έχουμε μάθει "να τα χώνουμε" σε όλους και όχι "να μας τα χώνουν". Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που όταν δεν παίρνουν από την όποια πίτα, βγάζουν τα πιστόλια της λάσπης. Εμείς βολευόμαστε μ΄ ένα μπουκάλι κρασί τα Χριστούγεννα ή με μια ευχητήρια κάρτα για το Πάσχα. Βολευόμαστε όταν λύνουν προβλήματα της καθημερινότητας και τα οποία αφορούν τους πολίτες. Δεν θέλουμε λοιπόν ν΄ ακούμε για τις σχέσεις άλλων ανθρώπων της ενημέρωσης με την κάθε εξουσία.

- Κυριακή σήμερα και πάμε χαλαρά. Μην ξεχνάτε πως σήμερα λειτουργεί η ΛΑΪΚΗ στο Βασιλικό. Καιρός ήταν!!!!