Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε με τον κορονοϊό και να μην κλείνετε ραντεβού μαζί του. Να προσέχετε όπως πρέπει να προσέχετε και για τις συναντήσεις, τα ραντεβού και τα πάρτι με τσογλάνια, κακομαθημένους και μπάσταρδους οι οποίοι πιστεύουν πως με τα λεφτά τους και τα κόλπα τους, μπορούν να βιάζουν, να κακοποιούν κορίτσια και μετά να πληρώνουν πολλά σε γνωστούς δικηγόρους για ...να γλυτώνουν τις ποινές.

- Δεν φτάνει να δηλώνουμε την συμπαράστασή μας σ΄ αυτά τα κορίτσια που πέφτουν θύματα στα χέρια εγκληματιών. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει, θανατική ποινή ή ακόμη καλύτερα να υπάρχει η ποινή να τους κάνουν ότι έκαναν.

- Η άποψή μας είναι πως την υπεράσπιση όλων των γυναικών, απέναντι σ΄ αυτούς τους αρρωστημένους σεξουαλικά, θα πρέπει ν΄ αναλαμβάνουν δικηγόροι οι οποίοι θα πληρωθούν από το κράτος και θα είναι πολλοί και οι καλύτεροι.

- Έγραψε ο Αντώνης Αυλωνίτης για την 24χρονη Μαρία που έπεσε θύμα βιασμού στην Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων έγραψε πως τα κωλόπαιδα δεν είχαν αρχ-δια. Αντώνη πράγματι δεν έχουν αρχ-δια γιατί απλά είναι αρχ-δια από πάνω μέχρι κάτω. Όποιος μεγαλοδικηγόρος τους αναλάβει θα είναι κι αυτός το ίδιο ακριβώς. Ας ορίσει το δικαστήριο έναν δικηγόρο και οι δικαστές πιστεύουμε πως θα κάνουν το καθήκον τους και ούτε για αστείο δεν πρέπει αυτά τα μπάσταρδα να την βγάλουν καθαρή. Όποιος είναι βιαστής να σαπίζει στην φυλακή κι εκεί να τον γλεντάνε.

- Συγνώμη, αλλά θα περιμέναμε από τους γονείς τον βιαστών να βγούνε δημόσια και να ζητήσουν την τιμωρία των τεράτων που έφεραν στον κόσμο. 

- Όσο για τις κυρίες και τους κυρίους που γράφουν το "ας πρόσεχε", θα μας επιτρέψουν να γράψουμε πως δεν ζούνε σ΄ αυτόν τον κόσμο. Τι σημασία έχει το πως και το γιατί βρέθηκε εκεί. Δεν μας ενδιαφέρει το γιατί πήγε η Μαρία, γιατί αύριο θα πάει η Καίτη, την άλλη η Πόπη. Η ουσία είναι μια. Την μεγαλύτερη πόρνη να έχεις στην παρέα, δεν την βιάζεις βρε μαλάκα. Δεν ρίχνεις ουσίες στο ποτό της για να σου κάτσει.

- Κάποιες κυρίες που βγαίνουν και λένε διάφορα, θα τις πούμε πως η Μαρία βγήκε και το είπε δημόσια, αν και θα της έταξαν πολλά για να μη μιλήσει, ενώ οι κάποιες κυρίες δέχθηκαν να στηθούν για να έχουν σήμερα μια θέση. Κόφτε το λοιπόν γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό.