Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και να μην ξεχνάτε πως θα έχουμε πραγματικό Χειμώνα για κάποιες μέρες, με βροχές και χιόνια, αλλά και πολύ κρύο. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Με τον κορονοϊό να μην λέει να ξεκουμπιστεί από την ζωή μας και τα κρούσματα στην Εύβοια, αυτά τουλάχιστον που είναι τα... δηλωμένα, να είναι κοντά στα 400, κανείς δεν μπορεί να είναι ήσυχος και σίγουρος.

- Να προσέχουμε για να μην ζήσουμε τα χειρότερα, αφού ο κορονοϊός δεν χτυπάει την πόρτα για να μπει και έρχεται χωρίς πρόσκληση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε και δυσικά να φοράμε την μάσκα και να μην πηγαίνουμε εκεί που υπάρχει συνωστισμός. Να προσέχουμε.

- Η κάθε Δημοτική Αρχή έχει λάβει ήδη τα μέτρα της ώστε να μην κλείσουν οι δρόμοι, αλλά ας μη γελιόμαστε, όπως είπε κι ένας φίλος αν το χιόνι είναι πολύ, κανένας μηχανισμός δεν πρόκειται  να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς. Αν το χιόνι είναι πολύ, κρατήστε το σπίτι σας ζεστό, φροντίστε να έχετε τρόφιμα για λίγες μέρες και υπομονή.

- Φροντίστε να έχετε ξύλα για το τζάκι ή την ξυλόσομπα και δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έχουμε στο σπίτι κάτι που να μας ζεσταίνει όταν έχουμε διακοπή ρεύματος, γιατί αυτό είναι αναμενόμενο και μακάρι να μην το ζήσουμε.

- Την καλημέρα μας στον πρόεδρο των Επαγγελματιών - βιοτεχνών κύριο Ηλία Θαλάσση ο οποίος αυτές τις μέρες είναι στο στόχαστρο του ραδιοφωνατζή, ο οποίος ανακάλυψε πως ο κύριος Θαλάσσης έχει κάνει πολεοδομικές παραβάσεις στο χώρο της επιχείρησής του!!!! Φυσικά δεν ανακάλυψε κάτι ο ίδιος, αλλά ό κακός γείτονας του κυρίου Θαλάσση ο οποίος θέλει να τον πλήξει επαγγελματικά και δεν κοιτάζει την δική του καμπούρα, αλλά την καμπούρα των άλλων.

- Αφού λοιπόν ο ραδιοφωνατζής κινητοποίησε όλες τις υπηρεσίες για "να ψάξουν" την επιχείρηση του κυρίου Θαλάσση, δεν θα πρέπει αφού αυτές θα πάνε στην περιοχή, να ελέγξουν και τους γείτονες;;; Εμείς ξέρουμε πως υπάρχει ας πούμε γείτονας, ο οποίος έκανε τα δύο κτίρια ένα και τα έκανε να επικινωνούν εσωτερικά μεταξύ τους!!! Αυτός έχει άδειες για όσα έκανε εκεί;;;;