Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Τι τρέχει τελικά εκεί στην ΕΠΟ και στις σχέσεις με τον υφυπουργό κύριο Αυγενάκη; Πάντως κάτι δεν πάει καλά και μάλλον θα έχουν ενδιαφέρον οι εκλογές για νέα διοίκηση στην ΕΠΟ και κανείς δεν ξέρει το ποιοι θα είναι υποψήφιοι και πόσα κουκιά θα μαζέψουν, αφού τώρα δεν είναι μόνο ο Αυγενάκης απέναντι, αλλά και η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ, αφού η ΕΠΟ για να κρατάνε κάποιοι της καρέκλες δεν ....λέει να εφαρμόσει την ολιστική μελέτη.

- Πάντως ο Αυγενάκης και η κυβέρνηση κράτησαν τον λόγο τους και πλέον δίνουν χρήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και μάλιστα απ΄ ευθείας στα σωματεία, τα οποία δηλώνουν ευχαριστημένα και ζητούν από τον κ. Αυγενάκη να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε.

- Το καλό πάντως με τον Αυγενάκη και την κυβέρνηση είναι, πως δίνει χρήματα κα δεν ψάχνει τρόπους για να τα πάρει πίσω, όπως κάνουν οι ΕΠΣ και η ΕΠΟ, οι οποίες ακόμη και για κατούρημα να πας βάζουν παράβολο, ρίχνουν πρόστιμα και έτσι ότι σου δίνουν το παίρνουν πίσω!!!!

- Τελικά θα έχουμε αγώνες στην Εύβοια το Σαββατοκύριακο; Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι νεότερο από την ΕΠΣΕ, οπότε ο Θεός να βάλει το χέρι του και οι γηπεδούχες ομάδες καλά θα κάνουν να προμηθευτούν και καμιά κόκκινη μπάλα, αφού χιόνια θα έχουμε.

- Τα χιόνια λένε θα φτάσουν μέχρι την θάλασσα, αλλά ομάδες και διαιτητές δεν θα φτάσουν σε κάποια γήπεδα, αφού οι δρόμοι θα έχουν χιόνι και θα είναι επικίνδυνοι. Ας κάνουμε τον σταυρό μας κι ας ευχηθούμε το ΔΣ της ΕΠΣΕ ν΄ ακούσει αυτή την φορά τον κ. Ρέτσα κι ας αναβάλλει την αγωνιστική. Μπορεί τις προηγούμενες φορές να πήρε λάθος αποφάσεις με το θέμα του κορονοϊού και τους ορισμούς αγώνων ή την αναβολή με δήθεν κακοκαιρία που δεν είχαμε, αλλά τώρα έχει δίκιο. Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και όπως γράψαμε τα χιόνια θα φτάσουν στην θάλασσα.

- Εμείς όταν έχει δίκιο θα του το δίνουμε, χωρίς να του συγχωρούμε ποτέ την αχαριστία που έδειξε απέναντι στον Παπακωνσταντίνου και όχι μόνο. Έχουμε να γράψουμε για τον κ. Ρέτσα, αλλά τον θεσμό δεν τον γράφουμε. Άλλοι τον έχουν γραμμένο.