Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

...φαπούλες

 -  Επιμένουμε κύριοι και πείτε ότι θέλετε. Ο προδότης είναι προδότης και ο κωλοτούμπας είναι κωλοτούμπας και αυτό δεν αλλάζει. Όταν χαρακτηρίζεις έναν προδότη επειδή έδωσε αφορμή με τις πράξεις του, δεν βάζεις στην ζυγαριά το αν είναι δεξιός, αριστερός ή με την Κωνσταντοπούλου ή με τον Βελόπουλο. Το τι έγινε μετά τις εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων, το.... ξέρουν όλοι και αυτό είναι προδοσία και κωλοτούμπα.

- Όποιοι πιστεύουν πως έχουν προσωπική δύναμη και έχουν μαζί τους την πλειοψηφία των εργαζομένων, ας πάνε σε εκλογές και δημοκρατικά να πάρουν την ψήφο των εργαζομένων. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να θέλουν να διοικήσουν τους εργαζόμενους με προδοσίες. Θα τους έχουν απέναντι και το μόνο που θα μπορούν να κάνουν, είναι να εκδίδουν δελτία τύπου και μάλιστα με εντολή άλλων.

- Κατατέθηκαν και ασφαλιστικά μέτρα στα δικαστήρια και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα. Η ουσία πλέον δεν αλλάζει. Οι εργαζόμενοι είναι πυρ και μανία με την στάση αυτών που τους πρόδωσαν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι κύριοι αυτοί δεν θα μπορέσουν να αισθανθούν άνετα δίπλα στους συναδέλφους τους.

- Το χειρότερο ποιο είναι; Είναι το να λένε αυτοί που πρόδωσαν την παράταξή τους, πως νόμιμα η δήμαρχος έκανε ότι έκανε, αλλά αυτό δεν ήταν ηθικό!!!! Καλά από πότε οι προδότες μιλούν για ηθική;;;;;