Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

...σουτάκια

 - Μπορεί η ΕΠΣΕ μετά την απειθαρχία που επέδειξαν τα σωματεία και οι προπονητές και ενώ είχαν διακοπεί τα πρωταθλήματα, να όρισε αγώνες  το Σαββατοκύριακο, αλλά ο καιρός έχει τα δικά του κριτήρια και το Σαββατοκύριακο έχει χιονοπτώσεις και το θερμόμετρο θα δείχνει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν!!! Είναι αυτό που.... λένε, "κάνουμε σχέδια, αλλά ο Θεός γελάει"!!!!!

- Θα πρέπει η ΕΠΣΕ αφού όπως λέει στόχος της είναι να διασφαλίσει την υγεία και την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των διαιτητών και όχι μόνο, να βαδίσει σύμφωνα με τις προβλέψεις του καιρού, όπως έκανε και πρόσφατα και να μην έχουμε αναβολή κάποιων αγώνων, αλλά όλων των αγώνων. Θα το στρώσει λένε και μέσα στην Χαλκίδα!!!!

- Τελικά τι συμβαίνει εκεί στον ΣΕΓΑΣ; Γιατί έκρυψαν την αλήθεια σε ότι είχε να κάνει με τα οικονομικά του ΣΕΓΑΣ; Υπάρχει λένε "μεγάλη μαύρη τρύπα" στα οικονομικά. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα την πληρώσουν τα σωματεία; Γιατί ενώ ο ΣΕΓΑΣ πήρε την χρηματοδότηση από την Γενική Γραμματεία δεν έδωσε χρήματα στα σωματεία για το 2020 αν δεν κάνουμε λάθος; Το ψάχνουμε το θέμα και θα περιμένουμε από την κυρία Σακοράφα να αναλάβει τις ευθύνες της και αν υπάρχει "μαύρη τρύπα" να παραπέμψει αρμοδίως το θέμα και όχι να πληρώσουν τα σωματεία την νύφη.