Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Σε αναμονή είμαστε όλοι για να δούμε αν τελικά θα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο ή όχι. Όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν προβλήματα και τουλάχιστον οι περισσότεροι από τους 8 αγώνες που έχουν ορισθεί δύσκολα θα διεξαχθούν αφού έχουν ορισθεί Κυριακή και δύσκολα θα μπορέσουν να μετακινηθούν οι ομάδες.  Θα δούμε αν τελικά η ΕΠΣΕ θα αναβάλλει τους αγώνες ή θα επιλέξει να διεξαχθούν όσοι διεξαχθούν κάτω από άσχημες συνθήκες και με κίνδυνο να έχουμε ατυχήματα, τραυματισμούς στους αγώνες και ....περιπέτειες στις μετακινήσεις των ομάδων.

- Δεν είναι λίγοι οι διαιτητές, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν από Αθήνα. Πως άραγε θα επιστρέψουν στα σπίτια τους το βράδυ της Κυριακής, όταν οι μετεωρολόγοι λένε, πως το χιόνι θα φτάσει στην θάλασσα; Η ΕΠΣΕ θα πρέπει να πάρει σήμερα την απόφασή της και να προστατέψει τις ομάδες και όλους όσους θα πρέπει να βρεθούν στα γήπεδα με τέτοιες συνθήκες.

- Αυτό το φαινόμενο που έχουμε στις συμφωνίες ποδοσφαιριστών με προπονητές και ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μας ξεπερνάει. Είναι δυνατόν να υπάρχουν συμφωνίες για να παίρνει ποδοσφαιριστής 80 - 100 ευρώ για τον κάθε αγώνα της ομάδας του;;;;; Σε τέτοιες περιπτώσεις τις περισσότερες φορές, δύο πράγματα θα συμβούν. Ή κάποιος που πληρώνει μ΄ αυτόν τον τρόπο θα καταστραφεί οικονομικά ή κάποια στιγμή δεν θα δώσει τα χρήματα και θα βρίζει ο ένας τον άλλον.

- Χθες μάθαμε τα όσα είπε ποδοσφαιριστής σε παράγοντα. "Γιατί να μην πάω εκεί, αφού μου δίνουν 80 ευρώ σε κάθε αγώνα, θα κάνω μόνο μία προπόνηση της πλάκας και θα έχω και τον χαβαλέ μου";;;;

- Αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σήμερα και γι΄ αυτό δεν θα σηκώσει κεφάλι.