Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Τα λόγια είναι περιττά και πλέον η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί αυτούς που έκαναν τα εμβόλια και βοήθησαν ώστε κάποια στιγμή η πανδημία με τον κορονοϊό να εξελιχθεί ως μια απλή γρίπη. Φυσικά όλοι αυτοί δεν θα πρέπει να μπαίνουν στην ζυγαριά με τους αρνητές του εμβολίου και ιδιαίτερα με αυτούς που έκαναν την προπαγάνδα που έκαναν και οδήγησαν.... στον τάφο χιλιάδες ανθρώπους.

- Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν ισχύουν αυτά που ίσχυαν πριν κάποια χρόνια. Σήμερα δεν φτάνει το ρουσφέτι για να εκλεγείς δήμαρχος, ούτε μια εξέταση ή μια καλή διάγνωση ιατρικού περιεχομένου για να εκλεγείς περιφερειάρχης.

- Λοιπόν το διασκεδάζουμε πολύ με αυτούς οι οποίοι ξεκίνησαν προεκλογικό αγώνα και έχουν ως στόχο, όχι τα δικά τους προσόντα, αλλά το να μειώνουν αυτούς που διοικούν σήμερα και να μηδενίζουν το έργο τους .

- Ποιος άραγε θα τους πιστέψει; Ελάχιστοι φυσικά και θα γελάσουμε πολύ γιατί απλά είναι γενικώς γυρολόγοι και όταν αποτυγχάνουν "στην πόλη, δοκιμάζουν και στο χωριό"!!!!!

- Την 01/01/2024 θα αναλάβουν οι Περιφερειάρχες, οι Δήμαρχοι και όσοι σύμβουλοι εκλεγούν το Φθινόπωρο του 2023 στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές η θητεία τους θα είναι για 5 χρόνια. Θα τελειώσει δηλαδή η θητεία τους 31/12/2028......

- Ωρα για ρεπορτάζ στο Βορρά. Θα πάμε σύντομα μια βόλτα προς τον Δήμο Λίμνης-Αγίας Αννας- Μαντοδίου, έχοντας μαζί μας ερωτήσεις και απορίες που ζητούν απαντήσεις.