Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

...σφηνάκια

 - Φάνη καλησπέρα. Ελπίζω πως διασκεδάζεις κι εσύ με αυτούς που λένε πως Περιφερειάρχης είναι ο Κώστας Μπακογιάννης και όχι εσύ. Είναι λέει από πίσω σου και αυτός κάνει κουμάντο!!! Ξέχασαν οι τύποι αυτοί τι έλεγαν προεκλογικά; Αυτοί δεν ήταν που έλεγαν πως σε άδειασε ο Μπακογιάννης; Αυτοί δεν ήταν που προσπαθούσαν να μας πείσουν πως η οικογένεια Μητσοτάκη δεν σε ήθελε;
Φάνη, αυτοί οι ίδιοι δεν ήταν που πάτωσαν... στις Περιφερειακές εκλογές;;;

- Αγαπητέ Φάνη, έχουν πλάκα και αυτοί και το παπαγαλάκι τους, το οποίο την μια μέρα λέει πως ο Μπακογιάννης και ο Μητσοτάκης σε άδειασαν και το στηρίζει αυτό σε κάποια σχόλια και την άλλη μέρα λέει πως κάνεις ότι θέλει η οικογένεια Μητσοτάκη;;;;;; Ας αποφασίσουν τελικά τι από τα δύο συμβαίνει και τους έχουμε και μια πρόταση.

- Δεν πάνε μια βόλτα στον πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον πείσουν να έχει υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κολλητό τους κύριο Μαρκόπουλο;;;;; Πάντως ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε πως δεν θέλει το χρίσμα κανενός κόμματος!!!! Κύριε Μαρκόπουλε μετά από αυτή την δήλωσή σας έχουμε μια απορία. Υπήρχε έστω και μία περίπτωση να σας έδινε χρίσμα η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ;;;;;; Ας μη γελιόμαστε, αφού τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Υπάρχει πάντως και ο Βελόπουλος ο οποίος μπορεί να σας στηρίξει, γιατί μπορεί αυτό να του πρότεινε ο Χριστός με κάποια επιστολή που θα του στείλει.

- Φάνη, μακάρι να είναι υποψήφιος ο κ. Μαρκόπουλος, για να δούμε αν θα είναι "τριτοτέταρτος" ή θα έχει ανώμαλη προσγείωση. Πάντως Φάνη υπάρχουν κάποιες και κάποιοι οι οποίοι απέτυχαν να γίνουν δήμαρχοι και θα στηρίξουν τον κ. Μαρκόπουλο, αλλά όταν έχεις μαζί σου πολλούς αποτυχημένους πολιτικά, θα εισπράξεις μια μεγάλη αποτυχία.