Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Είδατε πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά; Όταν δημόσια χειροκροτείς κάποιους ανθρώπους και δηλώνεις πως είναι από τους καλύτερους για να διοικήσουν έναν δήμο και μετά κάνεις στροφή και τους χαρακτηρίζεις ανίκανους και τους ζητάς και να παραιτηθούν, δεν πρέπει να δώσεις κάποιες εξηγήσεις; Δεν πρέπει να πεις γιατί έκανες αυτή την κωλοτούμπα; Πως δηλαδή κύριε την μία ....φορά τα βλέπεις έτσι και την άλλη γιουβέτσι;

- Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας για παράδειγμα, ο κ. Γιώργος Πάνος, ήταν ο καθημερινός συνομιλητής σου όταν ήταν υποψήφιος με τον Καθαροσπόρη και έλεγες γι΄ αυτόν τα καλύτερα. Τώρα που είναι αντιδήμαρχος και τον όρισε η δήμαρχος σ΄ αυτή την θέση, γιατί έγινε ανίκανος;;;;;; Τα ίδια και με τον αντιδήμαρχο κ. Μπάκα, τα ίδια και με τους άλλους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους. Τελικά μάλλον είσαι ανίκανος να κρίνεις πολιτικά και λειτουργείς με πολιτικό μίσος!!!!!!!

- Ο Δήμος Χαλκιδέων είναι μεγάλος και δεν τον σηκώνουν οι πλάτες σου μεγάλε. Η δήμαρχος κυρία Βάκα "έχει καθημερινούς" ακροατές περισσότερους από αυτούς που έχεις εσύ σε μηνιαία βάση. Εσύ έχεις τους γνωστούς που είχες πάντα και φυσικά εμάς οι οποίοι ακούμε και διαβάζουμε τους πάντες και ειδικά εσένα, για να σε γλεντάμε.