Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

....σφηνάκια

 - Πολλά τα θέματα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπως και σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας, αλλά  όλοι οφείλουν να ομολογήσουν πως μέσα στην πανδημία και κάτω από δύσκολες συνθήκες και για τους εργαζόμενους, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς, καλά πήγαν τα πράγματα και οι συνδικαλιστές θα πρέπει να ηρεμήσουν λίγο και να μην βάζουν μπροστά τα προσωπικά και.... κομματικά τους συμφέροντα.

- Η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων κυρία Ιωάννου καλά θα κάνει να σταματήσει την όποια κόντρα έχει με τον πρώην πρόεδρο κ. Αγγελάτο και τουλάχιστον ας μην τον κατηγορεί για το αν έκανε ή όχι κινητοποιήσεις, αν συμμετείχε σε απεργίες κλπ, γιατί εμείς τον θυμόμαστε πάντα με μια ντουντούκα στο χέρι και με ένα πανό και καθημερινά στα ΜΜΕ να μιλάει για προβλήματα.

- Φαίνεται είναι μόδα πλέον στα σωματεία εργαζομένων, να προκύπτουν κάποιες συνεργασίες και ν΄ αλλάζουν οι πρόεδροι κλπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι εργαζόμενοι μεταξύ τους πρέπει να βάζουν τα χεράκια τους και να βγάζουν τα ματάκια τους.

- Έχουμε ένα νέο νοσοκομείο, έχουμε εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, έχουνε γίνει κάποιες προσλήψεις και όλα πάνε καλύτερα τώρα, παρά την πανδημία και όλοι πρέπει να ζητάμε περισσότερες προσλήψεις, γιατί έτσι πρέπει, ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες του νοσοκομείου.