Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

......φαπούλες

 - Κυρίες και κύριοι της παρέας των φερέφωνων, στο Δήμο Χαλκιδέων υπάρχουν εργαζόμενοι και όχι μόνο κάποιοι προδότες συνδικαλιστές οι οποίοι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν με την ψήφο τους. Οι εργαζόμενοι αυτοί σε καμία περίπτωση δεν θα μπούνε στο τρυπάκι, αυτών που θέλουν να εξυπηρετήσουν παραταξιακά συμφέροντα και σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στον Δήμο, για να ...υπερασπιστούν την τσέπη κάποιων συνδικαλιστών. 

- Τον κώλο τους κάτω να χτυπάνε, δεν θα παρασυρθούν οι εργαζόμενοι και είναι πλέον φανερό πως δεν θα περάσει η άποψη κάποιων οι οποίοι πρόδωσαν τους εργαζόμενους για να ικανοποιήσουν τα θέλω, αυτών που έχασαν τις εκλογές από την Βάκα και θέλουν ένα σωματείο το οποίο να μπορούν να το καθοδηγούν.

- Εμας δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει ένα δικαστήριο. Όποιος θέλει να πει πως δεν είναι προδότης, ας ζητήσει την ψήφο των εργαζόμενων, με καθαρό ψηφοδέλτιο και τότε ας μιλάει για δημοκρατία . Μέχρι τότε θα μιλάμε όλοι για προδοσία και προδότες και οι εργαζόμενοι δεν θα τους ακολουθούν.

- Όσο γι΄ αυτούς που τους καθοδηγούν να ξέρουν πως το 2023 θα δυσκολευτούν να βρούνε ανθρώπους για το ψηφοδέλτιό τους και ούτε κουβέντα για να πάρουν κάτι παραπάνω σε ψήφους. Οι Δημότες θα τους δώσουν σκληρή απάντηση.