Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες. Βροχή, πολύ κρύο και χιόνια μέχρι και την θάλασσα θα έχουμε, αλλά θα έχουμε και ποδόσφαιρο πρώτα ο Θεός. Στο Στάδιο της Χαλκίδας σφυρίζει ο Κασομούλης με βοηθούς τους Δάλλα και Ιωάννου. Αξιόλογοι και οι τρεις, αλλά κανείς δεν ξέρει αν η ομάδα που θα χάσει θα έχει να πει τα καλύτερα, αλλά μπορεί να μην χάσει καμία ομάδα. Ψυχραιμία λοιπόν.... και να δούμε αν τελικά δεν βρεθεί η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα και ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κ. Ψαθάς στο Στάδιο της Χαλκίδας για τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Πάντως θα ήταν φρόνιμο να είναι εκεί στο στάδιο η Πολιτική Προστασία των δύο Δήμων!!!!!

- Είναι φοβερό. Γεμίσαμε την Ελλάδα με αλάτι για τα χιόνια, αλλά μετά θα μιλάμε για "αλμυρές τιμές" σε προϊόντα κλπ. Με τόσο αλάτι κύριοι και με τόσες αλατιέρες στους δρόμους τι περιμένατε;

- Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει την μπάλα; Τρέχουν έξω από τα δικαστήρια να στηρίξουν τον Βαξεβάνη και δεν τρέχουν να στηρίξουν τον Παπαγγελόπουλο;;;;; Τι θέλουν να μας πούνε δηλαδή; Ο Βαξεβάνης κρέμασε στα μανταλάκια τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ με ψευδή στοιχεία και αυτό το λένε ενημέρωση. Ο Βαξεβάνης δεν ήταν αυτός που τα πήρε για να ξεκινήσει την εφημερίδα;;;;;;

- Είναι άλλο η ενημέρωση κύριοι και άλλο η εργολάβοι της ενημέρωσης. Τέτοιοι υπάρχουν παντού και δεν πρέπει να έχουν ασυλία. Η δικαιοσύνη αποφασίζει για όλους.

- Ο άλλος θυμώνει γιατί γράφουμε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά είπαμε. Θέλει να κάνει θόρυβο και αυτή την φορά θα είναι πιθανότατα και υποψήφιος δήμαρχος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, στην θέση του κυρίου Καλαθέρη!!!