Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Επιμένει ο κύριος Καθαροσπόρης και ο κ. Καραμούζης της ίδιας παράταξης να κατηγορούν την δήμαρχο κυρία Βάκα και την Δημοτική αρχή γενικότερα για το πως χρησιμοποίησε τα χρήματα που πήρε εξ αιτίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση. Φαίνεται πως έχουν μείνει σε άλλες εποχές και πιστεύουν πως αν ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα κάτι θα πετύχουν. Χαμένοι από χέρι είσθε κύριοι και καλά θα κάνετε να το καταλάβετε νωρίς, για να.... μην κάνετε θόρυβο για το τίποτα.
Υπάρχουν αρμόδιοι οι οποίοι ελέγχουν τα πάντα και κανείς δεν μπορεί να μοιράζει χρήματα του κράτους όπως αυτός θέλει. Αυτές οι εποχές έχουν τελειώσει  και αυτοί που τις είχαν εκμεταλλευτεί, είναι γνωστοί φανταζόμαστε στους κυρίους Καραμούζη και Καθαροσπόρη.
Για το αν οι επιλογές της δημάρχου και των συνεργατών της είναι κακές, αυτό θα κριθεί το 2023 από τους δημότες και όχι από αυτούς που πίστευαν το 2019 πως θα κερδίσουν τις εκλογές και ήταν σίγουροι πως οι δημότες τους έχουν εμπιστοσύνη, αλλά βρέθηκαν τρίτοι και καταϊδρωμένοι και απλά περίμεναν να πέσει στα πόδια τους η Βάκα και να τους παρακαλέσει να συνδιοικήσουν τον Δήμο!!!!!
Απλά την πάτησαν και σ΄ αυτό, γιατί η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε λύση και έκλεισε την πόρτα σ΄ αυτούς που ήθελαν συνδιοίκηση και φυσικά με το αζημίωτο.
Λοιπόν η Δημοτική αρχή έχει σχεδόν 2 χρόνια ακόμη μέχρι τις εκλογές και τότε θα δούμε ποιοι θα πάνε να διεκδικήσουν την ψήφο των Δημοτών και φυσικά τι απάντηση θα πάρουν από τους δημότες.
Ο δημοτικός σύμβουλος του κυρίου Καθαροσπόρη, κύριος Καραμούζης, κάθε εβδομάδα ανοίγει κι ένα θέμα, αλλά μέχρι σήμερα κανένα δεν του βγήκε όπως θα ήθελε ο ίδιος. 
Το χειρότερο όλων είναι πως δεν ξέρει και πως να επικοινωνήσει ένα θέμα, ακόμη κι αν αυτό είναι για την πλάκα. Κάνει δηλαδή λάθος επιλογές, γιατί απλά θέλει να κάνει θόρυβο.
Κύριε Καραμούζη, αν η κυρία Βάκα πήρε τα λεφτά και τα πήγε σπίτι της, τότε υπάρχει και ο εισαγγελέας, υπάρχουν και τα αρμόδια όργανα που υπογράφουν αφού εγκρίνουν την όποια πληρωμή. Γιατί λοιπόν δεν πάτε εκεί, αλλά απλά κάνετε θόρυβο;;;;