Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σήμερα θα γράψω για το θέμα του Σταδίου της Χαλκίδας και τον πόλεμο που υπάρχει εναντίον του ΔΟΑΠΠΕΧ και προσωπικά κατά της προέδρου κυρίας Ελένης Αϊδίνη.
Η κυρία Αϊδίνη και οι συνεργάτες της προσπαθούν ώστε το Στάδιο από κάθε άποψη να είναι σε καλή κατάσταση και όλα τα σωματεία που το έχουν σαν σπίτι τους, να μην έχουν παράπονα.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν έχει κανέναν λόγο να γράψει αλήθειες, ακόμη κι όταν ξέρει πως θα ενοχλήσει πολλούς.
Είναι γεγονός πως το στάδιο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν.... επί δημαρχίας Παγώνη και προέδρου στον ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Ζλακώνη.
Αυτό το διαπιστώνουμε όσοι καθημερινά είμαστε στο στάδιο και φυσικά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι απλά το χρησιμοποιούν αλλά δεν το προσέχουν.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι μόλις μαθαίνουν πως κάτι θα γίνει για το στάδιο ώστε να λυθεί κάποιο πρόβλημα, σπεύδουν να αναδείξουν το πρόβλημα, για να πούνε μετά πως μετά από δική τους πίεση, έγινε παρέμβαση!!! Θα το δείτε σύντομα αυτό.
Στον τάπητα του στίβου υπάρχουν ζημιές οι οποίες δημιουργήθηκαν και με την πάροδο των χρόνων και από απροσεξίες και από αδιαφορία κάποιων.
Έχει όμως παρθεί η απόφαση και έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα, ώστε οι ζημιές αυτές να αποκατασταθούν και αυτές τις μέρες θα έχουμε την δημοπράτηση του έργου.
Τα σωματεία που χρησιμοποιούν το Στάδιο, θα πρέπει και να το προσέχουν και να το φροντίζουν και το κυριότερο να μην το θεωρούν τσιφλίκι τους.
Το πληρώνουν οι Δημότες και το χρησιμοποιούν τα σωματεία/προπονητές.
Δυστυχώς κάνουν την δουλειά τους και δεν το προσέχουν οι περισσότεροι και ξέρουμε πως θα θυμώσουν αλλά δεν πειράζει.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και προσωπικά η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη και ο διευθυντής κύριος Γκούνης θα πρέπει ν΄ αλλάξουν κάποια πράγματα ως προς τον έλεγχο της κατάστασης στο στάδιο. καλά κάνουν και το φροντίζουν και το παραχωρούν, αλλά πρέπει να υπάρχει μια τάξη και να μην κάνει κουμάντο κανένας, εκτός από τον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Οι προπονητές που χρησιμοποιούν το στάδιο, θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες και να ελέγχουν τους αθλητές τους κάθε στιγμή και ώρα, αλλά και τους γονείς οι οποίοι μπαίνουν στο στάδιο.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα, αλλά θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί πιστεύουμε πως δεν είναι σωστό να πληρώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ με χρήματα των Δημοτών και άλλοι να εισπράττουν στο όνομα του αθλητισμού.