Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

....η άποψή μας

 - Φυσικά και θα κρίνει πολλά το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά δεν θα κρίνει και το πρωτάθλημα, σε ότι έχει να κάνει με το ποια ομάδα θα το κατακτήσει.
Αν κερδίσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κερδίσουν και  η ΕΡΕΤΡΙΑ και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ τότε θα έχουμε τον ΑΟΧ με 26 βαθμούς, την ΕΡΕΤΡΙΑ με 25 και ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ με 24 βαθμούς  και θα έχουμε θρίλερ στην ....συνέχεια.
Αν κερδίσει η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και κερδίσουν και οι άλλες δύο ομάδες, τότε η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα φτάσει στους 27 βαθμούς και θα την ακολουθούν η ΕΡΕΤΡΙΑ με 25, ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ με 24 και ο ΑΟΧ με 23 βαθμούς.
Αν τώρα ο αγώνας αυτός λήξει ισόπαλος, τότε θα έχουμε ΕΡΕΤΡΙΑ & ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ με 25 βαθμούς, ΑΟΧ & ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ με 24 πάντα με την προϋπόθεση πως η ΕΡΕΤΡΙΑ θα κερδίσει το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ τον ΛΗΛΑ.
Δεν θα κριθεί λοιπόν το πρωτάθλημα σ΄ αυτόν τον αγώνα, αλλά άλλα πράγματα και κυριότερα αν δεν κερδίσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά και ο προπονητής τους γνωρίζουν πως αν η ομάδα δεν κερδίσει αυτόν τον αγώνα, δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί στην συνέχεια και θα πρέπει να παραδεχτούν πολλά.
Ξέρουν λοιπόν πως η νίκη είναι μονόδρομος και πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ρίξει και την ψυχολογία και την διάθεση των ποδοσφαιριστών.