Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Η τετράδα....

 - Στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και με διαφορά μόλις 2 βαθμών του 4ου από τον πρώτο, θα βρεθούν 4 ομάδες, αν αύριο κερδίσει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ τον ΛΗΛΑ.
Σήμερα η ΕΡΕΤΡΙΑ έκανε περίπατο με αντίπαλο το Αυλωνάρι και είναι πλέον στην 2η θέση με 1 βαθμό διαφορά από τον πρώτο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος κέρδισε την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία δεν πίστεψε στην νίκη και υποτάχθηκε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ του οποίου η φανέλα έχει ειδικό βάρος και τουλάχιστον κάποιοι αυτό το υπηρετούν με το παραπάνω.
Τίποτα δεν τελείωσε σήμερα κι ας.... μη γελιόμαστε.
Το πρωτάθλημα το θέλει η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία αν θέλετε "επένδυσε και πολλά ευρώπουλα", υποχρεωτικά το διεκδικεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος "επένδυσε" στο φιλότιμο ποδοσφαιριστών και είναι κύριος στις υποχρεώσεις του, το θέλει η πρόεδρος της ΕΡΕΤΡΙΑΣ και το παλεύει ο Βαλκάνος με τα παιδιά και υπάρχει κι ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο οποίος θέλει να βάλει τις βάσεις για μια καλή ομάδα με μέλλον, αλλά αν έρθει και το πρωτάθλημα δεν θα πει όχι.
Σήμερα έπαιξαν και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ με το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ και οφείλουμε να γράψουμε πως οι φιλοξενούμενοι πληρώνουν μια κακή νοοτροπία που είχαν αποκτήσει και πρέπει να την αλλάξουν. Αν δεν καταφέρει να τους την αλλάξει ο κ. Ακριτίδης, τότε ποιος;;;;
Αύριο θα φροντίσουμε να γράψουμε τα υπέρ και τα κατά των ομάδων που είναι στην πρώτη τετράδα.