Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Δεν παρεξηγούμε κανέναν απολύτως και για κανέναν λόγο. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του και δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά στα δικά μας τηλεφωνήματα ή να έχει πάντα την όρεξη να απαντά σε ερωτήματα που δεν έχουν να κάνουν με την εργασία του ή τα προσωπικά του, αλλά με την ενασχόλησή του με τα κοινά. Εμείς μπορεί να επιμένουμε για να πάρουμε απαντήσεις, αλλά όταν διαπιστώνουμε πως δεν θέλει κάποιος να απαντήσει, σβήνουμε από τις επαφές το.... τηλεφωνικό του νούμερο και τον αφήνουμε ήσυχο να κάνει τις δουλειές του.

- Πάει πολύ το να κρίνουν κάποιες κυρίες από τα τηλεπαράθυρα τα θύματα βιασμού και να λένε τις μαλακίες τους, γιατί ξέρουν πως οι περισσότερες πέρασαν από τα γραφεία διευθυντών και παραγωγών για να πούνε μια καλημέρα και να βρεθούν σε κάποιο τηλεπαράθυρο. Τώρα παριστάνουν τους ερευνητές, τους δικαστές και δεν ξέρουμε τι άλλο. Ας μαζέψει κάποιος αυτά τα άτομα, γιατί έτσι που το πάνε, θα βρεθούνε σε κανένα ψυχιατρείο.

- Τα περισσότερα σκουπίδια δεν είναι στις χωματερές, αλλά στο χαζοκούτι, το οποίο θυμίζει κρεοπωλείο το οποίο έχει κρεμάσει τα προϊόντα του στο τσιγκέλι!!!! Ποιος διαφημίζει καθημερινά διάφορους τύπους οι οποίοι έχουν χρήματα και κάνουν την μεγάλη ζωή; Ποιος διαφημίζει αυτή την ζωή στα παιδιά μας;